Vesti > Hronika

UMRLA Ivana nakon 23 dana BORBE ZA ŽIVOT: Zoran joj PUCAO U GLAVU, pa ubio SUPRUGU I SEBE

Podlegla povredama nakon 23 dana

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

05/12/2023 > 09:07

podeli vest:

UMRLA Ivana nakon 23 dana BORBE ZA ŽIVOT: Zoran joj PUCAO U GLAVU, pa ubio SUPRUGU I SEBE
Foto: Youtube printscreen/RTV Krusevac/Facebook Printscreen


Ivana K. (44) umrla je jutros u Kliničkom centru u Nišu. Ona se borila za život, nakon što joj je Zoran pucao u glavu. On je tada ubio svoju suprugu i potom izvršio samoubistvo.

Ivana je podlegla povredama 23 posle stravičnog događaja kod Kruševca, saznaje "Telegraf.rs".

Zoran R. (54) iz Kruševca je 13. novembra najpre ranio Ivanu K. (44), koja mu je bila prijateljica, da bi potom ubio svoju suprugu, a onda i počinio samoubistvo. 

Zoran je krenuo iz naselja Rasadnik u Kruševcu. Noć je proveo u Ivaninom stanu. Rano ujutru su se posvađali, a onda je Ivana krenula na posao. Međutim, Zoran je izašao za njom i uperio pištolj u nju na oko 200 metara od zgrade. Iako ga je molila da se smiri, Zoran je Ivani pucao u glavu i teško je ranio. Potom se hladnokrvno okrenuo i otišao, ostavivši je u lokvi krvi, misleći da ju je ubio. 

Seo je u automobil i uputio se ka kući u selu u kom je bila njegova supruga. I dalje nije poznato da li je po suprugu otišao u selo Stragari ili ju je sreo na putu između sela Kukljin i Jasika. Ono što se zna je da ju je ubio upravo na tom putu i njeno telo ostavio u jarku u blizini kamenoloma, pored puta oko kog se ne nalazi ništa osim šume.

Vratio se u vozilo i pozvao oca da se nađu. Isprva mu nije rekao šta je uradio. Našli su se na njivi u blizini sela Velika Drenova. Zoran je dao ocu potvrde o tome kome šta duguje. Njegov otac je potom traktorom krenuo ka Milutovcu, dok ga je Zoran pratio automobilom. Čovek se u jedno momentu okrenuo i video da je Zoran zaustavio automobil i da telefonira. Odmahnuo mu je rukom da nastavi dalje.

Nedugo potom, Zoranovom ocu je zazvonio telefon. Zvao ga je sin.

- Sredio sam ih obe, a sad je red na mene - bile su reči koje je Zoran navodno rekao ocu preko telefona.

Zoran je u tom momentu bio u automobilu između sela Milutovac i Stragari. Njegov otac je u daljini začuo pucanj. Dok se okrenuo i vratio, Zoran je sebi već oduzeo život.

Ostavite komentar