Vesti > Hronika

OGROMNA TUGA! Ovo je NIKOLA (18) koji je stradao u KRUŠEVCU, njegova PORODICA zanemela od BOLA

Mladić je stradao na licu mesta, dok su povređeni radnici hitno prevezeni u Opštu bolnicu u Kruševcu

Izvor: K1info/kurir.rs

16/01/2024 > 13:41

podeli vest:

OGROMNA TUGA! Ovo je NIKOLA (18) koji je stradao u KRUŠEVCU, njegova PORODICA zanemela od BOLA
Foto: Društvene mreže


U fabrici "Trajal" u Kruševcu jutros oko 9 časova prilikom procesa rada došlo je eksplozije u objektu za proizvodnju gorive trake. 

Članovi porodice Rašković zanemeli su od bola zbog velike tragedije koja ih je zadesila, a vest o nesreći potvrdila je Nikolina baka za Kurir, vidno potresena celom situacijom.

- Moj unuk je stradao, duša bakina, nemam snage da pričam - kroz jecaje jedva je izustila starija žena.

Mladić je imao 18 godina, a kada je došlo do ekplozije, stradao je na licu mesta, dok su povređeni radnici hitno prevezeni u Opštu bolnicu u Kruševcu.

Kako Kurir piše, Nikola nije jedino dete u porodici, imao je i brata koji je malo stariji od nesrećnog mladića, a komšije ove porodice još uvek su u šoku zbog ovoga što se dogodilo.

- Strašno, šta drugo da kažem, ne daj Bože nikome. Oni žive dve kuće od nas, dva sina su imali, sad ostali bez jednog. Svi smo u šoku, celo jutro ne možemo da poverujemo da je to naš Nikola - ukratko je ispričala komšinica ove porodice.

Povređeni su i Marko Milošević (37) iz Đunisa, Dušan Jakovljević (36) iz Vitkovca, radnica B. T. (35) iz Kruševca, S.C. (20), a poginuo je Nikola Rašković (18) iz Konjuha.

Ostavite komentar