Vesti > Hronika

OVO JE VLASNIK KLUBA "SINER"! Lokal otvoren u NOVEMBRU, a sada se deca OTROVALA ŠPIRITUSOM!

Ovaj noćni klub je otvoren početkom novembra prošle godine

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Ognjen Nestorović

15/02/2024 > 15:35

podeli vest:

OVO JE VLASNIK KLUBA "SINER"! Lokal otvoren u NOVEMBRU, a sada se deca OTROVALA ŠPIRITUSOM!
Foto: Printscreen Instagram


Klub "Sinner" u kome su deca masovno otrovana špiritusom zbog čega je veliki broj njih završio na toksikologiji VMA, neki i sa čak 2,8 promila alkohola u krvi, otvoren je nedavno, krajem prošle godine.

Ovaj noćni klub je otvoren početkom novembra prošle godine.

Kako Blic saznaje, vlasnik kluba je Vanja M., sin višedecenijske asistentkinje i sekretarice Saše Popovića Dejane M.

Podsetimo, 26 dece tokom noći primljeno na toksikologiju VMA zbog alkoholisanog stanja, među njima je njih 12 bilo u teškom alkoholisanom stanju sa do čak 2,8 promila alkohola u krvi, rekao je jutros doktor Hitne pomoći VMA, primarijus dr Ivan Leković. Ono što je posebno šokiralo lekare, to je da su mnogi imali manje od 15 godina.

 

 

Nakon toga pojavila se informacija da su deca u noćnom klub "Sinner" u Pariskoj ulici 1a masovno otrovana špiritusom, i da su ova deca zbrinuta na VMA zapravo iz tog kluba i dovezena na toksikologiju.

Više javno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet radi utvrđivanja svih okolnosti slučaja trovanja dece u noćnom klubu.

Tokom noći ispred kluba bile su jake policijske snage, kola hitne pomoći i unezverena deca. Oglasili su se iz kluba, i na Instagram stranici objavili da je klub to veče bio iznajmljen za privatnu proslavu.

Ostavite komentar