KOKAIN ILI VISKI - ŠTA JE ŠTETNIJE? Stručnjaci u Uranku objasnili zašto je "mrtva trka"
Predsednik Kolumbije izjavio je da kokain treba legalizovati i da je ilegalan isključivo zato što se proizvodi u Latinskoj Americi
12.02.2025
SvetŠTA JE GRČIĆ RADIO PIJAN? Ovaj skandal nikada nije zaboravljen, "zalepio" je šamar ovom pevaču
Predsednik opštine Obrenovac uhapšen je danas u velikoj akciji države protiv korupcije
12.02.2025
HronikaŠOK ISPOVEST NAŠE PEVAČICE "Rekla sam policajcu: Duvaj ti umesto mene... Na kraju sam mu dala..."
Sandra Afrika priznala da je podmitila saobraćajca jer je bila "mrtva-pijana"
11.02.2025
BalkanAKCIJA KOJA SPASAVA ŽIVOTE Vozači, obratite pažnju, volan nije za ovo
Cilj kampanje je da ukaže na štetnost i posledice vožnje pod dejstvom alkohola, pa otuda i poruka "Volan nije za promile"
10.02.2025
SrbijaPOVLAČI SE ALKOHOL IZ KANADSKE PROVINCIJE! Ovo je razlog
Tramp je potpisao izvršnu naredbu o uvođenju carina na robu iz Kanade, Meksika i Kine
02.02.2025
SvetOVAJ DEO SRBIJE OZLOGLAŠEN Policija non-stop zaustavlja mortus pijane vozače!
Vozačima je određeno zadržavanje i protiv njih su podnete odgovarajuće prekršajne prijave
30.01.2025
HronikaPUCNJAVA KOD LOZNICE: Pili zajedno, a onda ga je prijatelj upucao, lekari mu se bore za život!
Osumnjičeni je izašao napolje i ispalio nekoliko hitaca
28.01.2025
HronikaMORTUS PIJAN SEO U MERCEDES Policija u Surdulici u šoku koliko je naduvao!
Tridesetogodišnji muškarac je upravljao vozilom bez vozačke dozvole
24.01.2025
HronikaLEKARI OTKRILI SUROVU ISTINU Da li je čašica rakije dnevno stvarno dobra za zdravlje?
Dugo su čak i neki naučnici verovali da umerena konzumacija alkohola može biti dobra za zdravlje i da štiti od srčanog i moždanog udara
20.01.2025
Vesti