Vesti > Hronika

SAHRANJENA MAJKA UBICE DANKE ILIĆ! Zbog Radoslava OPSADNO STANJE na GROBLJU i jake mere obezbeđenja

Radoslavu nije bilo dozvoljeno da uđe u crkvu gde se nalazio kovčeg sa telom Svetlane

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Anica Ninković

17/05/2024 > 15:25

podeli vest:

SAHRANJENA MAJKA UBICE DANKE ILIĆ! Zbog Radoslava OPSADNO STANJE na GROBLJU i jake mere obezbeđenja
Foto: Youtube PrintScreen/ZA MEDIA


Svetlana Dragijević iz Zlota, majka osumnjičenog za ubistvo male Danke Ilić, sahranjena je danas na lokalnom groblju pored sina Dalibora, prenosi Kurir.

Osumnjičeni Radoslav, Svetlanin suprug, uz jake policijske mere prisustvovao je sahrani.

U lokalnoj crkvi u centru sela Zlot meštani su u tišini sa cvećem i svećama u rukama, u potpunoj tišini prilazili kako bi došli na opelo Svetlani Dragijević (69).

- Tužno, opet idemo na sahranu. Sve ćemo ih sahraniti - moglo se čuti ispred dvorišta crkve.

Svetlaninom suprugu, osumnjičenom Radoslavu (73) dozvoljeno je da prisustvuje sahrani i on je bio u crkvi gde je sveštenik držao opelo, nakon čega će se uputiti ka lokalnom groblju. Velike mere obezbeđenja nalaze se ispred crkve, i niko bez odobrenja nije mogao da prisustvuje opelu.

Radoslav na groblje došao uz veliki broj policajaca

Posle opela, Radoslav Dragijević je došao na groblje u marici u pratnji nekoliko pripadnika MUP. Takođe, ožalošćena porodica je bila na groblju.

Foto: Youtube PrintScreen/Rimda Tv/Tanjug/Vladimir Sporičić

 

Na groblju su u raku spustili sanduk sa telom Svetlane Dragijević, a okupilo se preko stotinak ljudi koju su mahom bili u crnini. Policija i dalje proverava okupljenu masu i mere obezbeđenja su jako velike.

- Opsadno stanje je, jer je Radoslav došao na sahranu. Skrhan je, jedno po jedno mu umiru - može se čuti iz okupljene mase.

Marica u kojoj je bio Radoslav otišla je sa groblja u Zlotu.

Radnici koji kopaju raku gde je sahranjena Svetlana Dragijević (69) majka osumnjičenog ubice devojčice Danke Ilić, na groblju u selu Zlot rekli su za Kurir da im je loše vreme otežalo posao.

- Porodica je tražila da se Svetlana sahrani pored sina Dalibora. Vidite ovde smo kopali pre samo 40 dana. Pratim njihov slučaj od početka i toliko je bilo teorija zavere i mišljenja šta se zapravo dogodilo, da sada nemam nikakvo mišljenje - rekli su oni.

Kako je rečeno reporteru "Blica", na sahranu je došao i sin Dejan, osumnjičen za ubistvo Danke Ilić, kao i njen suprug Radoslav, osumnjičen da je pomagao sinu u sakrivanju tela.

Radoslava i Dejana je sve vreme čuvala policija. Radoslavu nije bilo dozvoljeno da uđe u crkvu gde se nalazio kovčeg sa telom Svetlane. U pratnji policije je bio na groblju, gde je zapalio sveću, prekrstio se i otišao posle nekoliko minuta.

Da podsetimo, Svetlana je preminula u sredu, a do poslednjeg dana tvrdila je da članovi njene porodice nisu krivi za smrt ubijene Danke Ilić (2) iz Bora.

 

Ostavite komentar