Vesti > Hronika

Sina mu pretukli u kafani na Bogosloviji, pa je on zapalio: Evo šta je rekao prilikom SASLUŠANJA

Kako nezvanično saznajemo, policija je na osnovu snimaka sa kamera raspisala potragu za dvojicom napadača.

Izvor: K1info/telegraf.rs

12/06/2024 > 16:26

podeli vest:

Sina mu pretukli u kafani na Bogosloviji, pa je on zapalio: Evo šta je rekao prilikom SASLUŠANJA
Foto: Shutterstock


Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje u trajanju od 48 sati prema Samiru Š. (48) zbog postojanja sumnje da je izvršio krivično delo Izazivanje opšte opasnosti jer  je zapalio kafanu na Bogosloviji.

On je priznao da je dana 10.06.2024. godine oko 23.30 časova u Beogradu, u Ulici Dragoslava Srejovića na Bogosloviji u UR „Srebrno jezero“ prišao ugostiteljskom objektu, zatim zapalio benzin, koji se nalazio u plastičnoj flaši, i tako zapaljenu flašu bacio u baštu ugostiteljskog objekta čime je prouzrokovao požar.

Javni tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu i okrivljeni su, u prisustvu branioca okrivljenog, zaključili sporazum o priznanju krivičnog dela Izazivanje opšte opasnosti iz čl. 278 Krivičnog zakonika na uslovnu osudu sa utvrđenom kaznom zatvora u trajanju od 1 (jedne) godine koja se neće izvršiti ukoliko okrivljeni u roku od 4 (četiri) godine od dana pravnosnažnosti presude ne učini novo krivično delo, kao u novčanu kaznu u iznosu od 50.000,00 dinara.

Podsetimo, njegovog sina Dušana R. (26) su navodno pretukli u toj kafani.

Nezvanično, Dušanov otac je verovatno u besu došao sa flašom u kojoj je bio benzin i zapalio baštu lokala. Bezom intervencijom vatrogasaca požar je odmah ugašen. Nezvanično, ceo inventar koji je bio napolju je izgoreo.

Policija je odmah privela Samira R. (48) i pisala mu krivičnu prijavu zbog izazivanja opšte opasnosti. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati.

Njegovom sinu Dušanu u bolnici su konstatovali lake povrede.

O celom slučaju je obavešteno Prvo osnovno javno tužilaštvo koje vodi istragu.

Kako nezvanično saznajemo, policija je na osnovu snimaka sa kamera raspisala potragu za dvojicom napadača.

 

Ostavite komentar