Vesti > Hronika

Dragijević potpuno NEGIRAO KRIVICU! HLADAN i bez KAJANJA! Zašto je PRVO PRIZNAO, pa se PREDOMISLIO? (FOTO)

Nakon dva i po sata saslušanja, Dragijević rekao da devojčicu nikada nije ni video

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Milica Tošić

11/07/2024 > 14:27

podeli vest:

Dragijević potpuno NEGIRAO KRIVICU! HLADAN i bez KAJANJA! Zašto je PRVO PRIZNAO, pa se PREDOMISLIO? (FOTO)
Foto: Tanjug printscreen


Saslušanje Dejana Dragijevića (50) osumnjičenog da je 26. marta u Banjskom Polju sa kolegom iz JKP "Vodovod", osumnjičenim Srđanom Jankovićem (50), ubio Danku Ilić (2) iz Bora, završeno je nakon skoro dva i po sata.

Kako Kurir saznaje, osumnjičeni je potpuno promenio svoj prvobitni iskaz i sada negira zločin! Podsetimo, on je posle hapšenja priznao da je kobnog dana bio u službenim kolima sa Jankovićem, te da su devojčicu udarili autom, uneli je unustra, pa ju je on, kako je tada rekao zadavio,

- Dragijević je sada ispričao drugu priču. Rekao je da kobnog dana devojčicu nije ni video, da je Janković nije udario kolima, a da je on nije zadavio. Sve je negirao - kaže naš izvor i dodaje da je Dragijević tokom saslušanja bio smiren i hladan.

 

- Mirno je govorio, odgovarao je i na pitanja tužioca. Nije delovao uzrujano, niti zbunjeno - opisuje naš izvor kako se Dragijević ponašao tokom iznošenja odbrane, i dodaje:

- Nije rekao da se kaje, jer po njegovom stavu i mišljenju on nema za šta da se kaje, jer devojčicu nije ubio.

Prema rečima našeg dobro obaveštenog sagovornika, Dragijević je do detalja opisao šta je radio 26. marta, ali i u danima nakon toga.

-.Govorio je o tome gde je bio kobnog dana, kuda se kretao, šta je radio, koga je video... Tužilac ga je pitao pitanje po pitanje isto kao i prošlog puta kada je priznao krivično delo. Dragijević je govorio rečenicu po rečenicu, a uz svaku je naglašavao da sada govori istinu - kaže izvor Kurira.

Naš izvor kaže da je nakon ovog saslušanja jedno pitanje ipak ostalo nerazjašnjeno:

- Jedna stvar sada zbunjuje, a osumnjičeni nije to razjasnio - zbog čega je prvi put priznao zločin i detaljno ga opisao? Sada nije govorio o toj temi, kao ni o tome šta ga je navelo da sada da dijametralno suprotnu odbranu. Nije razjasnio šta se to dogodilo u njegovoj glavi da od potpunog priznanja sada dođe do potpunog negiranja - kaže izvor Kurira i podseća da je osumnjičeni saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru koje vodi istragu.

Ostavite komentar