Vesti > Hronika

Evo šta je otkrila OBDUKCIJA UBIJENOG BRAČNOG PARA iz MAJDANPEKA! Komšija im RAZNEO SRCE I PLUĆA

Ubijeni bračni par i njihov ubica biće sahranjeni na istom seoskom groblju

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Mina Duduković

17/07/2024 > 14:47

podeli vest:

Evo šta je otkrila OBDUKCIJA UBIJENOG BRAČNOG PARA iz MAJDANPEKA! Komšija im RAZNEO SRCE I PLUĆA
Ubijeni bračni par Rumena i Rade Jovanović - Foto: Facebook printscreen


Velika tragedija dogodila se u selu Topolnica kod Majdanpeka, kada je Petar P. (89) pucao na komšije i tom prilikom usmrtio bračni par Radeta i Rumenu Jovanović. 

Najnovija informacija u vezi sa ovom tragedijom jeste da je obdukcija bračnog para završena, a tela su odmah nakon toga predata porodici. 

- Petar ih je ubio hicima iz lovačke puške za koju nije imao dozvolu. Nezvanično, iz tela oboje pokojnika obducenti su izvadili po tri patrone. Znači, ubica je u oboje ispalio po tri hica, odnosno patrone punjene kuglicama. To nisu obični meci, već patrone za veću divljač. Naime, patrone nakon ulaska u telo eksplodiraju i kuglice se raspršte po unutrašnjim organima. I kod Rumene i kod Radeta su skoro razneta i pluća I srce. Kod Rumene je raznet deo lica, oko nosa - saznaje Kurir od nadležnih.

Foto: Tanjug/Video

 

Podsetimo, u ponedeljak oko 17.10 neko je telefonom prijavio da je čuo pucnje. Sve dok ubica nije likvidiran nije se moglo prići mestu ubistva, tako da je ubijeni bračni par bio na traktoru više od pet sati.

Šta je ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao o motivima ovog ubistva možete pročitati OVDE. 

Ubijeni bračni par i njihov ubica biće sahranjeni na istom seoskom groblju. Rumena I Rade danas u 16 sati, a njihov ubica čim mu treći sin, koji živi u inostranstvu dođe u Srbiju, najverovatnije sutra ili prekosutra. 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar