Vesti > Srbija

SVEDOCI PUCNJAVE U NIŠU: "Čuli smo vrisku, MOLIO JE ZA POMOĆ!"

Iz niškog UKC, mladić je u stabilnom stanju, zadobio je ustrelnu ranu leve potkolenice sa otvorenim prelomom iste

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: K1info

17/07/2024 > 11:11

podeli vest:

SVEDOCI PUCNJAVE U NIŠU: "Čuli smo vrisku, MOLIO JE ZA POMOĆ!"
Foto: Tanjug/Tara Radovanović


Jedan stanar Ulice Žrtava fašizma u niškom naselju Ledena Stena gde je noćas upucan Lj.J. (23) kaže da se prestravio kada je čio pucnjavu u svom komšiluku: 

- Čuo sam njegovu vrisku, bio je prestravljen. Pretpostavljam da se obraćao nekoj ženi jer je vikao: "Gospođo, ranjen sam, zovite Hitnu pomoć". Medicinska ekipa je zaista brzo došla, jer je njihova podstanica samo par minuta hoda udaljena od ovog mesta. Odvezli su ga u bolnicu, došla je policija i to je sve što znam. 

Podsetimo, do pucnjave je došlo ispred treće stambene zgrade u ovoj ulici, a Nišlije koje ovde žive priznaju da su veoma uplašeni.

- Imam dvoje dece, stvarno sam se zabrinuo. Ovakve stvari se ovde ne dešavaju, eto tu se još vidi krv od tog ranjenika, svi smo veoma uznemireni - posvedočio je za Telegraf.rs ovaj čovek.

Siniša R. koji živi u susednoj ulici Bubanjski Heroji kaže da je pucnjavu samo čuo jer je oko 1.30 sati.

- Bio sam na terasi kada sam čuo da neko puca. Mislim da sam čuo tri, četiri pucnja..... Nisam imao nikakvu nedoumicu da li se radi o pucnjavi ali mi nije bilo ni na kraj pameti da idem tamo. Posle je došla policija i to je to. Ne znam o kome se to radi, skupljaju se tu neke kabadahije, šta ja znam ko su i šta su - rekao je ovaj čovek.

Na mestu pucnjave pronađeno je 5 čaura, što potkrepljuje njegove tvrdnje da je pucač u žrtvu ispalio više metaka. Policija je sa  izuzela snimke sa video zapisa, a pozvala je svedoke koji će biti saslušani. 

Foto: Tanjug/Miloš Milivojević

 

Kako je saopšteno iz niškog UKC, mladić je u stabilnom stanju, zadobio je ustrelnu ranu leve potkolenice sa otvorenim prelomom iste.

- Nakon primarnog zbrinjavanja i dijagnostike, primljen je u Urgentni centarr radi operativnog zbrinjavanja od strane ortopeda - navedeno je u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Inače, ovo je druga pucnjava za poslednjih mesec dana u Nišu jer je 9. juna u naselju Palilula ranjen tridesetsedmogodišnji muškarac koji je zadobio povrede opasne po život. Napadač na njega nije otkriven.

Bonus video:

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar