Vesti > Hronika

Tužilaštvo istražuje NAJNOVIJI SLUČAJ koji je POTRESAO SRBIJU! Naložena OBDUKCIJA TELA BEBE koja se udavila u bazenčiću

Naređeno je prikupljanje svih podataka, neophodne analize i veštačenja, kao i obdukcija tela pokojnog deteta

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

17/07/2024 > 16:31

podeli vest:

Tužilaštvo istražuje NAJNOVIJI SLUČAJ koji je POTRESAO SRBIJU! Naložena OBDUKCIJA TELA BEBE koja se udavila u bazenčiću
Foto: Shutterstock


Više javno tužilaštvo u Somboru naložilo je prikupljanje svih podataka u vezi sa smrću jednogodišnjeg deteta koje se 15. jula udavilo u gumenom bazenu u dvorištu kuće u Zmajevu.

Tužilaštvo je izvršilo uviđaj i izdalo naredbe da se izvrše neophodne analize i veštačenja, kao i obdukcija tela pokojnog deteta, kao i da je u toku prikupljanje svih potrebnih i neophodnih obaveštenja, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Kako dodaju iz tužilaštva po prijemu rezultata naloženih analiza, obdukcije i potrebnih podataka, obaveštenja i dokaza, biće doneta odluka o daljem postupanju u vezi sa navedenim događajem, o čemu će javnost biti obaveštena. 

 

Podsetimo, jednogodišnja beba D.A. udavila se u gumenom bazenu u dvorištu 15. jula oko 17 časova. Tragedija se dogodila u selu Zmajevo u Opštini Vrbas.

Majka nakon posla zatekla decu u bazenu

Majka C.K. (31) se vratila sa posla oko 16 časova i zatekla sina (7) i ćerku (3) da se kupaju u malom gumenom bazenu dubine 25 centimetara u dvorištu, a da se jednogodišnja D.A. kupala u kadici pored ulaznih vrata u kuću. 

 

Odjednom je, kako je rekla, oko 17 časova došao sin u kuću i rekao da je beba ušla u bazen i da ne diše. Odmah je prevezena u Opštu bolnicu u Vrbasu ali joj nažalost nije bilo spasa.

 Iz izvora bliskog istrazi, mediji saznaju da su roditelji C.K. (31) i D.A. (40) nakon tragedije dali izjavu u prisustvu policije, tužioca i radnika Centra za socijalni rad.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar