Vesti > Hronika

PREDSEDNIK SRBIJE POTREŠEN! Uradićemo sve da pomognemo porodici ubijenog policajca u Loznici! (VIDEO)

Predsednik Vučić dobija sve informacije od MUP-a

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

18/07/2024 > 17:07

podeli vest:

PREDSEDNIK SRBIJE POTREŠEN! Uradićemo sve da pomognemo porodici ubijenog policajca u Loznici! (VIDEO)
Foto: Tanjug printscreen


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da je Albanac u terorističkom aktu ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici i da će se učiniti sve da se pomogne porodici, ali da taj mladi život ne može da se vrati.

- Još jedanput bih da izrazim saučešće porodice Nikole Krsmanović, našeg policajca kojeg je ovaj Albanac u terorističkom aktu ubio. Ono što možemo da uradimo to je da pomognemo porodici, da izrazimo saučešće. Nažalost, taj mladi život više ne možemo da vratimo - rekao je predsednik novinarima u Londonu.

Na pitanje da li ima nove informacije o slučaju i da su neposredno pre njegovog uključenja uhapšena dva lica, rekao je da je hapšenje obavljeno i da informacije dobija od MUP-a o slučaju.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je prethodno da je u Bijeljini uhapšen osumnjičeni za transport od Preševa ka Loznici osobe koja se sumnjiči da je usmrtila jednog i ranila drugog policajca kod Loznice.

-U Bijeljini je popodne, u saradnji sa Policijom Republike Srpske, uhapšen Z.R. (39), za koga se sumnja da je organizovao transport ubice od Preševa ka Loznici-, rekao je Dačić, saopšteno je iz MUP-a. Takođe, uhapšena je kao pomagač i njegova supruga I.R. u Mladenovcu.

BONUS VIDEO: 

 

 

Ostavite komentar