Vesti > Hronika

MUP uputio HITAN APEL građanima: Ako vidite Fatona Hajzirija, odmah pozovite policiju

Osumnjičeni se nalazio u automobilu marke mercedes tutinskih registarskim oznaka, dok je na mestu vozača bio H. M.

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

19/07/2024 > 11:48

podeli vest:

MUP uputio HITAN APEL građanima: Ako vidite Fatona Hajzirija, odmah pozovite policiju
Artan Hajziri - Foto: Youtube PrintScreen


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova intenzivno tragaju za Fatonom Hajrizijem koji se sumnjiči da je preksinoć u Lipničkom Šoru usmrtio policijskog službenika Nikolu Krsmanovića i ranio policajca Vjekoslava Ilića.

Pozivamo građane da ukoliko primete lice sa fotografije ili imaju saznanja o njegovom kretanju odmah obaveste policiju na broj 192 ili da se obrate najbližoj policijskoj stanici.

Da podsetimo, juče je došlo do velike tragedije, policajac Nikola Krsmanović (34) je sinoć zverski ubijen dok je sa kolegom bio u redovnoj graničnoj kontroli.

Naime, albanski državljanin H. A. je lice koje je pucalo na policajce Nikolu Krsmanovića i njegovog teško povređenog kolegu Vjekoslava I. (50) tokom redovne granične kontrole. Pošto je osumnjičeni albanski državljanin pucao, pobegao je u nepoznatom pravcu i policija intezivno traga za njim.

Osumnjičeni se nalazio u automobilu marke mercedes tutinskih registarskim oznaka, dok je na mestu vozača bio H. M. koji je nakon pucanjave uhapšen, a Osnovno javno tužilaštvo u Loznici tereti ga zbog krivičnog dela nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar