Vesti > Hronika

NAJNOVIJI DETALJI likvidacije Fatona Hajrizija u Loznici: Pretrčavao ulicu, a onda je naišla POLICIJA!

Otkriveni su i novi podaci o bratu ubijenog Albanca, kao i kako su njegova dokumenta završila gde ne treba

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Nemanja Negvoanović

19/07/2024 > 17:33

podeli vest:

NAJNOVIJI DETALJI likvidacije Fatona Hajrizija u Loznici: Pretrčavao ulicu, a onda je naišla POLICIJA!
Foto: RINA


Faton Hajrizi, koji je ubio policajca Nikolu Krsmanovića u Loznici, a Vjekoslava Ilića ranio, pretrčavao je ulicu kada je danas naišla policijska patrola.

On je odmah zapucao u pravcu policije, pa je krenula unakrsna paljba.

Prema saznanjima Blica, brzom reakcijom policajaca koji su bili u patroli Albanac je ranjen.

Foto: RINA

 

- Policajac ga je tada ranio i Hajrizi je počeo da šepa. Pokušao je da pobegne tako što je nastavio da puca , međutim on je ubrzo potom neutralisan - kaže izvor "Blica" upoznat sa istragom.

Kako dodaje, sumnja se da je Faton Hajrizi svoj mobilni telefon slomio i bacio.

Podsetimo, ministar policije Ivica Dačić izjavio je danas na mestu gde je likvidiran ubica policajca Faton Hajrizi da će tražiti Nemačkoj da izruči Artana Hajrizija, brata Albanca koji je pucao u Loznici.

- Fatonov brat je lagao da mu je ovaj ukrao dokumenta. On mu ih je poslao u Srbiju- istakao je ministar unutrašnjih poslova i tom prilikom dodao  da će tražiti Nemačkoj da izruči Artana Hajrizija, brata Albanca koji je pucao u Loznici. Dva dana smo ga pratili na kamerama, prvo je ukrao bicikl. Bio je spreman da ubije još nekog, a ne samo policajce - nadovezao se Dačić i dodao:

Foto: RINA

 

- To su bile dve neprospavane noći za sve nas. Bile su angažovane sve linije, policijske stanice, SAJ, helikopterske stanice, uprave granične policije. I saobraćajna policija. Bilo je uključeno 400 ljudi. Doveli smo vas ovde da vidite kako to izgleda. Pucao je, policija ga je likvidirala, nije bilo moguće da se preda. Reč je o surovom i ogrezlom kriminalcu, ovo mu je peto ili šesto ubistvo. Time smo se rešili ne samo albanskog terorizma, već i međunarodnih slučajeva. Nećemo imati ni prema kome milost, policijac je izgubio život na dužnosti, svi su bili u strahu, ubio bi još nekoga - istakao je ministar unutrašnjih poslova.

Pripadnici MUP-a i dalje su na licu mesta, vrše uviđaj, a tu su i priadnici SAJ koji su blokirali prilaze samo mestu ubistva Albanca..

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar