Vesti > Hronika

U tržnom centru u Galenici pale GIPSANE PLOČE, NEMA POVREĐENIH! Jedan deka bio na pokretnim stepenicama...

Ulaz u Tržni centar "BN Bos" na Galenici ograđen je policijskom trakom, a ispred su patrole koje obezbeđuju objekat

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Milena Gačević

27/07/2024 > 19:16 >> 19:27

podeli vest:

U tržnom centru u Galenici pale GIPSANE PLOČE, NEMA POVREĐENIH! Jedan deka bio na pokretnim stepenicama...
Foto: Tanjug/Zoran Žestić


Direktor kompanije "BN Bos" Petar Đurić rekao je da se konstrukcija u tržnom centru na Galenici obrušila oko pola tri, za vreme ručka, kada nije bilo mnogo ljudi u objektu.

- Ističem da nije bilo povređenih, da niko nije zatražio lekarsku pomoć, iako je Hitna upućena ovde. Sve se desilo u holu, a ne u radnji, i nije bilo nikakvih radova, prosto se obrušio deo od kartonskih, gipsanih ploča - rekao je direktor kompanije, piše Blic.

Ulaz u Tržni centar "BN Bos" na Galenici ograđen je policijskom trakom, a ispred su patrole koje obezbeđuju objekat, nakon što se urušio plafon.

Podsetimo, na spratu tržnog centra danas se urušio krov, a kako prenose mediji navodno su pale ploče koje drže rasvetu.

Jedna radnica je za Telegraf.rs rekla da je bila za kasom kada se sve dogodilo.

- Bila sam za kasom kada sam čula da nešto puca. Izašla sam na hodnik i videla kako se urušava plafon. Na sve strane je bio haos, histerija. Zaustavila sam pokretne stepenice. Na njima je bio jedan deka, uplašio se, ali nije povređen - rekla je ona i dodala da je sve popadalo i po požarnim stepenicama.

Povodom svega oglasilo se i tužilaštvo...

Prema do sada utvrđenom činjeničnom stanju došlo je do urušavanja dela plafona sa prvog sprata navedenog tržnog centra, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo.

Po nalogu javnog tužioca izuzeti su video snimci, a jedna osoba je upućena u zdravstvenu ustanovu kako bi se utvrdilo da li je zadobila telesne povrede. 

Takođe, po nalogu javnog tužioca, a u cilju utvrđivanja da li je do predmetnog događaja došlo usled radnji nekog lica, policijski službenici će obaviti razgovor sa očevicima, kao i sa radnicima koji su bili zaduženi za održavanje objekta, pa će nakon prikupljenih obaveštenja javni tužilac doneti odluku na osnovu zakona i preduzeti sve radnje iz svoje nadležnosti.
 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar