Vesti > Hronika

KLUPKO O NESTANKU DANKE ILIĆ SE ODMOTAVA? Dragijević dobio PISMO IZ ZATVORA: "Pravu ISTINU znaju njih dvojica"

Radoslav je rekao da on nije kontaktirao Iliće o pronalasku male Danke

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Kristina Jokić

06/08/2024 > 08:40

podeli vest:

KLUPKO O NESTANKU DANKE ILIĆ SE ODMOTAVA? Dragijević dobio PISMO IZ ZATVORA: "Pravu ISTINU znaju njih dvojica"
Osumnjičeni za ubistvo Danke Ilić - Foto: društvene mreže


Nestanak Danke Ilić, dvogodišnje devojčice, u Banjskom polju kod Bora je misterija koja traje od 26. marta. Osumnjičeni za njen nestanak su Dejan Dragijević i Srđan Janković i oni se nalaze u pritvoru. Ranije su u pritvoru bili otac Dejana Dragijevića - Radoslav, kao i njegov mlađi brat - Dalibor Dragijević, koji je preminuo u pritvoru. 

Radoslav Dragijević je ranije rekao da je njegovom sinu Dejanu Dragijeviću i kolegi Srđanu ovaj slučaj "namestio njihov bivši direktor" iz preduzeća ”Vodovod” Bor.  

Danka Ilić u Nemačkoj?

U porodici Ilić juče su dobili informaciju da je mala Danka Ilić u Diseldorfu, u Nemačkoj, a to je navodno Milanu Iliću - dedi male Danke, poslao Radsolav Dragijević

Tim povodom, mediji su kontaktirali Radoslava, koji je na početku razgovora istakao da on tu poruku nije poslao dedi nestale dvogodišnjakinje.

Foto: Facebook printscreen/Youtube PrintScreen/Rimda Tv

 

Dobio pismo iz zatvora

- Ja to nisam učinio, niti smem tako proizvoljno da delim informacije - kaže Dragijević i dodaje da je od sina dobio pismo iz zatvora.

- Poslao mi je pismo, u kom navodi da imam dozvolu da ga posetim petkom. Međutim moram da idem u Više tužilaštvo po dozvolu. Ja ipak nisam siguran da ću moći da ga posetim zato što su naša kola i dalje u policiji, a ja nemam pare da plaćam prevoz do zatvora u Zaječaru - kaže otac osumnjičenog Dejana Dragijevića.

On u kratkom razgovoru dodaje da ne zna kakav će ishod celog slučaja biti i podvlači da devojčicu nikada nije video, osim na televiziji. 

- Nemam ideju kako će da se završi sve ovo. Pravu istinu znaju sin i njegov kolega - zaključuje Radoslav Dragijević.

Ostavite komentar