Vesti > Hronika

Evo čija je KRV nađena u autu kojim je UDARENA DANKA ILIĆ: Poznati rezultati VEŠTAČENJA!

Nakon kontrole čak 17 automobila koji su kobnog 26. marta ušli u Banjsko polje kod Bora, pregledano je detaljno i službeno vozilo radnika

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Nemanja Negovanović

25/07/2024 > 17:14

podeli vest:

Evo čija je KRV nađena u autu kojim je UDARENA DANKA ILIĆ: Poznati  rezultati VEŠTAČENJA!
Foto: Tanjug printscreen


Tragovi krvi nađeni u službenom vozilu "Vodovoda" iz Bora pripadaju jednom od dvojice osumnjičenih za ubistvo Danke Ilić (2), potvrdio je za Kurir advokat Milinko Jovanović, branilac optuženog Radoslava Dragijevića (73).

Radoslav je osumnjčen da je pomagao sinu Dejanu Dragijeviću  iz sela Zlot posle ubistva devojčice. 

On se sumnjili da je sinu pomogoa da sakrije telo devojčice.

Foto: ATA Images

 

Nakon kontrole čak 17 automobila koji su kobnog 26. marta ušli u Banjsko polje kod Bora, pregledano je detaljno i službeno vozilo radnika "Vodovoda" u kom su pronađeni tragovi krvi koji su poslati na analizu. Iako je postojala verovatnoća da je krv pripadala devojčici, analiza je pokazala nešto drugo.

- Veliki broj veštačenja je odrađen, najpre one analize koje bi bile od velike koristi da se ovaj slučaj privede kraju. Međutim, ne postoje nikakva poklapanja, DNK devojčice nije nađen u vozilu kojim su je navodno udarili, a krv koja je nađena, pripada jednom od osumnjičenih - objasnio je za Kurir advokat Jovanović.

Foto: ATA Images

 

Istraha za sada, kako kaže advokat, stoji u mestu. 

- Zasad nema pomaka, čekaju se dalji koraci tužilaštva, s obzirom na to da su obojica uhapšenih povukli priznanje da su ubili devojčicu i da nema adekvatnih dokaza, kao ni svedoka. Ukoliko tužilaštvo u tom roku ne podigne optužnicu, osumnjičeni se mogu naći na slobodi, međutim, zbog kompleksnosti slučaja, pretpostavljam da do toga neće doći - kaže Jovanović.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar