Vesti > Hronika

REKAO JE DA IMA BOMBU, a onda je čitao vesti o masakru! Saslušan TAKSISTA kome je Blažić upao u kola posle KRVAVOG PIRA

Antonović je opisao kako je vožnja izgledala i da je Blažić njemu i putnici Jeleni Ajdinović čitao medijske natpise o masakru

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

22/08/2024 > 12:29

podeli vest:

REKAO JE DA IMA BOMBU, a onda je čitao vesti o masakru! Saslušan TAKSISTA kome je Blažić upao u kola posle KRVAVOG PIRA
Foto: kg.os.sud/RINA/Tanjug/Strahinja Aćimović


Dragoslav Antonović, taksista u čije vozilo je nakon masakra koji je počinio ušao Uroš Blažić maja prošle godine, u nastavku suđenja danas je ispričao da je Blažić čim je ušao u automobil zapretio bombom i rekao da je ubio 20 ljudi.

Antonović je opisao kako je vožnja izgledala i da je Blažić njemu i putnici Jeleni Ajdinović čitao medijske natpise o masakru

Na pitanje tužioca da li je pričao o svom ocu, Antonović je rekao da jeste i da je rekao čime se njegov otac bavi, na šta je Antonović, kako tvrdi rekao da će on imati problema zbog toga što je njegov sin učinio.

Foto: TANJUG/ TANJUG VIDEO/ nr

 

- Rekao je imam bombu vozi i pazi šta radiš - naveo je Antnović.

Oštećena Jovana Pavlović iz Dubone koja živi u blizini mesta na kom je pucao Blažić, ispričala da je čula pucnjavu i da su ispred kuće izašli njen otac i ona gde su zatekli Blažića kako izlazi iz dvorišta u kom je masakr počinio.

- Blažić je ušao u svoj automobil, međutim kad je video mog oca izašao je i zapucao iz puške na sve strane - rekla je ona i dodala da nju nije video od tende, a da njen otac pukom srećom izbegao metak.

Nikola Mitrović koji je tom prilikom ranjen u stomak rekao je da je Blažić te noći najpre ispalio dva rafala i zati msu se čuli pojedinačni pucnji.

Foto: ATA Images

 

Mitrović je naveo i da je Blažić "overavao" ljude, tako što je prilazio dok su ležili i pucao u njih.

Mileta Ranković, mladić koji je uspeo da pobegne kada je krenula pucnjava u Malom Orašju, ispričao je da je Blažić zapucao čim je stigao do ograde kod dvorišta, odnosno čim je izašao iz automobila.

Goran Stevanović otac ubijenog Nemanje Stevanovića je istkaao da se na drvetu u dvorištu u kom je pucao Blažić ostali meci koji su dokaz da je on overavao decu, odnosno da se vratio  i pucao na nnjih iz drugog pravca.

On je istakao imovinsko-pravni zahtev u iznosu od 100.000 evra po članu porodice. 

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar