Vesti > Hronika

SUTRA JE KLJUČNI DAN ZA SLUČAJ DANKE ILIĆ Očekuje se podizanje optužnice!

Uprkos tome što je preostalo tri dana, optužnica će najverovatnije biti podignuta sutra

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Nemanja Negovanović

23/09/2024 > 22:42

podeli vest:

SUTRA JE KLJUČNI DAN ZA SLUČAJ DANKE ILIĆ Očekuje se podizanje optužnice!
Foto: K1info/FOTO TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ nr/Shutterstock


Još tačno tri dana preostalo je Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru da podigne optužnicu protiv Dejana Dragijevića i Srđana Jankovića koji se sumnjiče da su usmrtili dvogodišnju Danku Ilić. Uprkos tome što je preostalo tri dana, optužnica će najverovatnije biti podignuta sutra, saznaje "Blic".

Kako je rekao izvor "Blica" iz Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, pisanje optužnice se privodi kraju, te se očekuje da sutra bude podignuta i poslata Višem sudu na odlučivanje.

Analizirani brojni dokazi

Podsetimo, policija je iz kuća Dragijevića i Jankovića odnela stvari za koje se sumnjalo da su mogle da budu korišćene prilikom ubistva, a potom sakrivanja tela devojčice. Uzeta je garderoba, obuća, tepih staza, oruđe, alat, hladno oružje, motorna testera, sekira, dva noža za klanje svinja, međutim, za sada, ni na jednom analiziranom predmetu nisu pronađeni DNK tragovi Danke Ilić.

Na motornoj testeri, prema našim saznanjima, nisu nađeni ni ljudski ni životinjski biološki tragovi, dok su na noževima pronađeni samo tragovi životinjske krvi. Na sekiri su međutim nađeni tragovi krvi dve osobe - jednog osumnjičenog i njegovog rođaka.

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar