Vesti > Hronika

Krađa na letu za Beograd: Putnik prisvojio tuđi novac, a onda je STJUART povukao sledeći potez...

Okrivljenom je određen pritvor

Izvor: K1info

Autor: Milena Gačević

04/10/2024 > 20:54

podeli vest:

Krađa na letu za Beograd: Putnik prisvojio tuđi novac, a onda je STJUART povukao sledeći potez...
Foto: Tanjug/Andy Atkinson/Rogue Valley Times via AP


Javni tužilac Trećeg osnovnog javnog Tužilaštva u Beogradu saslušao je okrivljenog državljanina Kine D.X. (54) zbog izvršenja kvičnog dela krađa 1.500 dolara i i odredio mu pritvor.

Okrivljenom se na teret stavlja da je u avionu koji je leteo na relaciji Abu Dabi - Beograd iskoristio činjenicu što se njegov ranac nalazio pored ranca oštećenog J.I. (53) i iz njega oduzeo novac u iznosu od 1.500 dolara, što je primetio stjuart i obavestio pilota, saopštilo je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Okrivljeni je, u prisustvu sudskog prevodioca za kineski jezik i branioca, saslušan na sve okolnosti i tom prilikom je negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret.

Po predlogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu Treći osnovni sudu u Beogradu je prema okrivljenom odredio pritvor, imajući u vidu da je okrivljeni nezaposleno lice, da nema ni prebivalište, ni boravište, kao ni imovinu na teritoriji Srbije, pa sve navedene okolnosti ukazuju na opasnost od bekstva, dodaje se u saopštenju.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar