Vesti > Hronika

ADVOKAT OTKRIVA: Kako je došlo do MASAKRA u "Ribnikaru" i koje su bile pobude DEČAKA UBICE

Advokat je ocenio da ovo suđenje ide u pravcu ka osuđujućoj presudi i dodao da iskaz Koste Kecmanovića nije presudan

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

17/10/2024 > 11:14

podeli vest:

ADVOKAT OTKRIVA: Kako je došlo do MASAKRA u "Ribnikaru" i koje su bile pobude DEČAKA UBICE
Foto: ATA Images


Ognjen Božović, punomoćnik oštećenih članova porodica ubijenih u OŠ "Vladislav Ribnikar" je uoči suđenja Vladimiru i Miljani Kecmanović, roditeljima dečaka koji je počinio masovno ubistvo izrazio je nadu da će se razumeti kako je došlo do 3. maja, odnosno koje su bile pobude. 

On je ocenio da ovo suđenje ide u pravcu ka osuđujućoj presudi i dodao da iskaz Koste Kecmanovića nije presudan, ali jeste značajan. 

- Danas se nastavlja saslušanje maloletnog ubice. Jutros pre devet doveden je u sud. Biće mu postavljena nova pitanja u svrhu razotkrivanja njegove namere u vezi s ubistvima, kao i da utvrdimo odgovornost pobude - rekao je Božović.

 

O informacijama poput činjenice da će roditelji nastradale dece imati pravo da dečaku ubici postave 250 pitanja, koja su pripremili, on je rekao:

- Roditelji stradale dece imaju prava da postave pitanja ubici, ali nisam siguran da će se to dogoditi. 

Božović je dodao da je on od početka bio za to da suđenje bude otvoreno za javnost, ali i da curenje informacija iz ovog postupka otežava rad i dodatno traumatizuje žrtve. 

U ovom predmetu sudi se roditeljima dečaka, Vladimiru i Miljani Kecmanović i instruktoru streljane Nemanji Marinkoviću, koji je optužen za krivično delo davanje lažnog iskaza. 

BONUS VIDEO: 


 

Ostavite komentar