Vesti > Hronika

ALBANAC UBIO SRPSKOG POLICAJCA Tuga za Nikolom ne jenjava!

Nikolu je, prilikom rutinske kontrole automobila tutinskih registarskih oznaka, ubio Albanac Faton Hajrizi

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

19/10/2024 > 15:00

podeli vest:

ALBANAC UBIO SRPSKOG POLICAJCA Tuga za Nikolom ne jenjava!
Foto: Facebook printscreen


Članovi porodice policajca Nikole Krsmanovića koji je ubijen u Loznici 18. jula podelile su potresne reči u znak sećanja na njega. Krsmanovića je tokom rutinske kontrole ubio ubica i begunac iz zatvora, Albanac Faton Hajrizi.

Tri meseca nakon strašne tragedije koja je potresla celu Srbiju, pa i region, Nikole se njegovi najbliži sećaju sa tugom i bolom. 

- Prolaze nekako meseci, ali dani... Svaki novi dan je kao rana, svaki nam počinje i završava se bolom. Znam uvek će boleti, jer ćeš nam zauvek biti u našim srcima.. Sokole moj, živiš - navedeno je u objavi na mrežama. 

Tžan video objavila je Nikolina sestra, na kome se vidi kako Nikola grli njenu ćerku sa osmehom na licu, i u opisu napisala:

- Tri tužna meseca bez tebe.

Nikolu je ubio albanski robijaš

Nikola Krsmanović bio je policijski službenik Stanice granične policije Trbušnica. U MUP-u je radio od 2009. godine, završio je SŠUP u Sremskoj Kamenici, a od 2012. do 2023. godine, bio pripadnik Beogradskog odreda Žandarmerije. 

Foto: MUP RS

 

Prošle godine napustio je radno mesto i vratio se u rodnu Loznicu, u želji da bude sa porodicom i život i budućnost nastavi tu. Prešao je da radi u graničnoj policiji. Nažalost, Nikola je ubijen na radnom mestu tokom obavljanja rutinske kontrole.

Podsetimo, Nikola Krsmanović ubijen je na ulazu u Loznicu, prilikom rutinske kontrole automobila tutinskih registarskih oznaka, a tom prilikom je ranjen njegov kolega Vjekoslav Ilić (50).

BONUS VIDEO

Ostavite komentar