Vesti > Hronika

Novi obrt drame kod Kruševca! Otac koji je PRODAO ĆERKU ZA 3.000 EVRA NEĆE ODGOVARATI

Podsećanja radi, policija u Kruševcu prošle godine uhapsila je oca za koga se sumnjalo da je prodao svoju ćerku

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

22/10/2024 > 06:55

podeli vest:

Novi obrt drame kod Kruševca! Otac koji je PRODAO ĆERKU ZA 3.000 EVRA NEĆE ODGOVARATI
Foto: Shutterstock


Otac (44) iz mesta Brus kod Kruševca, oslobođen je optužbi koje su mu se stavljale na teret kada je prošle godine u martu uhapšen zbog sumnje da je prodao svoju maloletnu ćerku (13) poznaniku iz okoline Bojnika za 3.000 evra!

- Javni tužilac je u toku glavnog pretresa odustao od optužbe, a takođe je i zastupnik maloletne devojčice odustao od krivičnog gonjenja, stoga su obojica pomenutih muškaraca oslobođeni optužbi - rečeno je iz Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu za Kurir.

Podsećanja radi, policija u Kruševcu prošle godine uhapsila je oca za koga se sumnjalo da je prodao svoju ćerku za 3.000 evra četrdesetsedmogodišnjaku iz okoline Bojnika. Devojčica je pronađena kasnije upravo u porodičnom domu "kupca".

Bilo je reči o ugovorenom braku, s obzirom na to da je, prema rečima izvora, otac primorao ćerku da se uda za njegovog znatno starijeg poznanika. Posle izvršenog pretresa, kod oca je pronađeno oko 1.000 evra za koje se pretpostavljalo da potiču od prodaje devojčice.

- Otac devojčice je rekao svom poznaniku da njegova ćerka košta 3.000 evra, a ovaj mu je predao novac i odveo dete svojoj kući u selo kod Bojnika. Otac je odmah uhapšen, a jedna patrola policije je upućena kod kupca, gde je u kući zatečena prodata devojčica, koja je potom predata Centru za socijalni rad - podseća izvor i dodaje da se "kupac" po dolasku policije ponašao izuzetno bahato, smatrajući da je on pošteno platio mladu.

 - Bio je bahat, ponašao se kao da ništa loše nije uradio. Tvrdio je da je pošteno platio mladu i da je sasvim normalno da se devojčice mlade udaju. Slično se ponašao i otac kad su ga privodili policajci. I on je bio bahat, govorio je da može da radi šta god hoće sa svojom ćerkom - rekao je izvor.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar