Vesti > Hronika

HRABAR POTEZ SINA KOJI ĆE PAMTITI! Evo šta je prethodilo krvoproliću na Bežaniji

Muškarac je ranio ženu i sina, a pucao je i na ćerku koju je srećom promašio

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

28/10/2024 > 14:59

podeli vest:

HRABAR POTEZ SINA KOJI ĆE PAMTITI! Evo šta je prethodilo krvoproliću na Bežaniji
policijska kola u Srbiji - Foto: Shutterstock


D. P. (62) koji je ranio suprugu S.P. (49) i sina N.P. (22). ženu je godinama maltretirao i ona je, prema rečima izvora medija, zbog njega završila na psihijatriji.

- Maltretirao je ženu već neko vreme. Zbog njegove preke naravi završila je u psihijatrijskoj ustanovi. Ona je inače iz Ukrajine, a on je Sremac. Pričao je da je otišla u Ukrajinu da vidi familiju, a ona je sve vreme bila u duševnoj bolnici zbog njega. 

Njih dvoje imaju sina i ćerku. On je pucao u suprugu, a isprečio se sin između i tako je dobio metak u stomak. Navodno je pucao i u ćerku, ali ju je promašio. Potom je pokušao sebe da ubije - rekao je sagovornik Telegrafa.

I prema rečima komšija bio je prek i nasilan čoveka.

- Sa ovim čovekom je moja svastika imala problem pre nekoliko meseci. Pokušao je da kamenjem zauzme parking mesto, koje nije njegovo, i devojka je udarila autom u to kamenje i tako oštetila svoje vozilo. Krenula je da sklanja to kamenje i tada je on izašao i nasrnuo za nju. Policija tada nije reagovala, jer da jeste, ne bi se ovo desilo - rekao je komšija Filip Backović.

Muškarac je uhapšen, a istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar