Vesti > Hronika

UROŠ BLAŽIĆ DRAMIO, PA PRASNUO U SMEH NA SUĐENJU! "Od mene prave ludaka i krvoločnog ubicu"

Sledeće suđenje Urošu Blažiću zakazano je za 14. novembar

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

28/10/2024 > 13:04

podeli vest:

UROŠ BLAŽIĆ DRAMIO, PA PRASNUO U SMEH NA SUĐENJU! "Od mene prave ludaka i krvoločnog ubicu"
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Uroš Blažić optužen za masovno ubistvo u selima Malo Orašje i Dubona je danas u nastavku suđenja rekao da veštaci od njega hoće da naprave "ludaka, psihopatu i krvoločnog ubicu".

On je izneo primedbu na nalaz i mišljenje veštaka psihijatra koja je prethodno ispitana, jer, kako je naveo, nije mu jasno kako je 2022. godine da na VMA prošao sve psiho-testove za upis na Vojnu akademiju, a da je posle godinu dana ocenjen kao "ludak, psihopata i krvoločni ubica".

Sudija mu je ukazala da veštak to nije rekla. Prilikom prolaska od optuženičke klupe ka sudskoj govornici Blažić se smejao.

Njegov branilac je predložio da se uradi veštačenje kako utiče testosteron i trembolon na optuženog, na šta je tužilac rekla da je urađen nalaz koji je pokazao da su referentne vrednosti testosterona u krvi Blažića bile u granicama normale, dok je dodala da trembolon iz organizma izađe za tri dana te taj test nije rađen.

Na kraju današnjeg suđenja punomoćnici su imali još nekoliko predloga, koje je sudija usvojila i zakazala sledeće suđenje za 14. novembar kada će ispitati dva veštaka.

Podsetimo, urađen je nalaz i mišljenje veštaka na njegovo ponašanje, a psihijatar je zaključio da kod Uroša Blažića nije uočena duševna poremećenost.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar