Vesti > Hronika

PORODIČNO KRVOPROLIĆE NA BEŽANIJI! Pucao u ženu, sin stao između, pa dobio metak

Napadač je bio prek i zao čovek

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Mina Duduković

28/10/2024 > 15:43

podeli vest:

PORODIČNO KRVOPROLIĆE NA BEŽANIJI! Pucao u ženu, sin stao između, pa dobio metak
policijska kola u Srbiji - Foto: Shutterstock


Muškarac D. P. (62) koji je ranio suprugu S.P. (49) i sina N.P. (22) ženu je godinama maltretirao i ona je, prema rečima izvora iz istrage godinama maltretirao ženu

- Maltretirao je ženu već neko vreme. Zbog njegove preke naravi završila je u psihijatrijskoj ustanovi. Ona je inače iz Ukrajine, a on je Sremac. Pričao je da je otišla u Ukrajinu da vidi familiju, a ona je sve vreme bila u duševnoj bolnici zbog njega. Njih dvoje imaju sina i ćerku. On je pucao u suprugu, a isprečio se sin između i tako je dobio metak u stomak. Navodno je pucao i u ćerku, ali ju je promašio. Potom je pokušao sebe da ubije - prenosi Telegraf reči izvora iz istrage. 

I prema izjavama komšija, napadač je bio prek i nasilan čoveka.

Foto: Youtube PrintScreen/Republika Hronika

 

- Sa ovim čovekom je moja svastika imala problem pre nekoliko meseci. Pokušao je da kamenjem zauzme parking mesto, koje nije njegovo, i devojka je udarila autom u to kamenje i tako oštetila svoje vozilo. Krenula je da sklanja to kamenje i tada je on izašao i nasrnuo za nju. Policija tada nije reagovala, jer da jeste, ne bi se ovo desilo - rekao je komšija Filip Backović.

Istragu vodi Više javno tužilaštvo u Beogradu.

Kući u kojoj se odigrao zločin nije moguće prići zbog velikog broja policajaca.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar