Vesti > Hronika

Tragedija u Pančevu: PIJAN, SA PROBNOM VOZAČKOM, udario TRUDNICU na trotinetu, žena IZGUBILA BEBU

Vozač je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Pančevu. On ima samo 19 godina

Izvor: K1info/telegraf.rs

10/11/2022 > 17:04

podeli vest:

Tragedija u Pančevu: PIJAN, SA PROBNOM VOZAČKOM, udario TRUDNICU na trotinetu, žena IZGUBILA BEBU
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


U Pančevu, u Banatskom Novom Selu dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je auto, kojim je upravljao Marko K. (19), udario trudnicu Tijanu I. (24) koja je vozila električni trotinet.

Beba je odmah preminula, a njoj se lekari bore za život.

Prema informacijama koje prenose mediji, sumnja se da Tijana kao vozač električnog trotineta nije postupila po pravilima saobraćaja (pravilo desne strane) i udarila je u levi bočni deo "renoa megan" koji je vozio pod dejstvom alkohola 0,55 promila sa i probnom vozačkom dozvolom.

- Tijana je je bila u osmom mesecu trudnoće i prevezena je do Opšte bolnice u Pančevu gde joj se stanje iznenada pogoršalo i oko jedan sat ujutru je došlo do pobačaja - kaže izvor.

Na mesto nesreće odmah su izašli Saobraćajna policija i zamenik OJT Pančevo. Daljim radom ustanovljeno je da je vozač Marko K. nakon saobraćajne nezgode napustio lice mesta, ali se ubrzo potom vratio na mesto nezgode gde je i zatečen po dolasku patrole.

Dežurni zamenik OJT u Pančevu je naložila da se putničko vozilo privremeno oduzme radi veštačenja i da se protiv vozača automobila podnese krivična prijava.

Njemu je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će biti sproveden na saslušanje u OJT u Pančevu. On je priznao da je udario trudnicu.

Daljom istragom i veštačenjima će se utvrditi detalji ove tragedije.

 

 

Ostavite komentar

Ruzica

Zato se trudnicama ne preporucuje ni bicikla da voze od trenutka kada pocne stomak da se primecije, a ne elektricni trotinet. Decko je bio pod dejstvom alkohola, ali deo odgovornosti nosi i ona. Zalosno...

10.11.2022 22:03