Vesti > Hronika

Klasična SAČEKUŠA: Upucan muškarac na KOŠUTNJAKU, kum Bambalića

Ranjen muškarac (47), u njega ispaljeno više hitaca

Autor: K1info

11/11/2022 > 20:52

podeli vest:

Klasična SAČEKUŠA: Upucan muškarac na KOŠUTNJAKU, kum Bambalića
Foto: Tanjug/MUP RS


U Košutnjaku je večeras, u Ulici Kneza Višeslava došlo do pucnjave. Tom prilikom je upucana muška osoba.

Prema prvim informacijama, upucan je Dejan Vasić (47) ispred balona za fudbal. Nepoznati muškarac ga je sačekao i ispalio nekoliko hitaca, posle čega je pobegao.

Dejan je ranjen u noge. Prevezen je u Urgentni centar.

Inače, ranjenog Dejana su odvezli privatnim vozilom do Urgentnog centra. U kolima su sa njim bila i dva muškarca među kojima je i Nenad Asanović (50), javnosti poznat kao jedan od braće Bambalić, piše Blic.

Deca u obližnjem parku mislila da neko baca petarde

- Deca iz parkića su potrčala jer su mislila da je neko bacio petarde. I odjednom se tu stvorila policija. Nismo znali da u tom momentu leti kiša metaka, da čoveku pucaju u noge - priča za Blic jedan od ljudi koji su se zatekli nedaleko od mesta pucnjave na Košutnjaku u kojoj je povređen Dejan Vasić, kum Nenada Bambalića poznatog po poznanstvima sa osobama iz beogradskog podzemlja devedestih godina.

Pucnjava se dogodila u Ulici kneza Višeslava ispred balona za mali fudbal, nedaleko od parkića u kojem se igraju deca. Posle toga, za sada nepoznati napadač ili više njih, pobegao je sa lica mesta, precizira beogradski dnevnik.

Upucani Vasić se, kako saznajemo, bavi gradnjom i poznat je po svom životu "na visokoj nozi". U trenutku pucnjave sa njim je bio i Nenad Asanović, njegov kum, koji je javnosti poznat kao jedan od braće Bambalić.

Asanović je, inače, 2015. godine upucan na istom mestu gde je Dejan ranjen.

Braća Bambalić, Predrag i Nenad, srpskoj javnosti su bili poznati devedesetih godina. Svojevremeno su se družili s Kristijanom Golubovićem, Aleksandrom Kneževićem Kneletom, ali onda su im se putevi razišli. Iako su decenijama unazad poznati kao žestoki momci sa gradskog asfalta, nisu bili kažnjavani za teža krivična dela.

 

 

 

 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar