Vesti > Politika

NIJE ANA kriva, ja sam ZABRANIO ISTOPOLNE BRAKOVE: Vučić objasnio i ZAŠTO je to URADIO

Predsednik je govorio i o teorijama zavere, kao i napadu na radnike Gradske čistoće koji su zaprašivali komarce

Izvor: K1info/Tanjug

13/08/2023 > 11:54

podeli vest:

NIJE ANA kriva, ja sam ZABRANIO ISTOPOLNE BRAKOVE: Vučić objasnio i ZAŠTO je to URADIO
Foto: Tanjug/Tara Radovanović


Ja sam Anu Brnabić zamolio da ne potpisuje istopolne brakove, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Prema njegovim rečima, on nema ništa protiv LGBT populacije, ali Srbija je tradicionalno društvo. 

- Dakle, ne napadajte Anu Brnabić, ja to nisam dozvolio. Mi smo tradicionalno društvo, ipak to kod nas nije moguće. Meni ne smeta LGBT populacija, nemam ništa protiv njih, ali dok sam predsednik - ne može - rekao je Vučić.

Predsednik je govorio i o lažnim vestima i teorijama zavere koje se plasiraju na mrežama, ali i u pojedinim medijima. On se dotakao i napada na radnike Gradske čistoće.

Nama su napali ljude u Altini zato što su zaprašivali komarce. Rekli su da je to neki prah i da će ljudi postati zombi. Vi protiv toga ne možete da se izboriti. Ja sam prethodih dana učestvovao u nekim razgovorima gde sam shvatio da u toj borbi nemate šanse. Teorije zavere su na svakom koraku - rekao je on i dodao:

- Sa ljudima koji su mi bliski sedim i razgovaram, ne verujete - to je bukvalno teorija zavere do teorija zavere. Od toga kako je Amerika propala zemlja zbog transrodnih osoba. Vi im onda ukazujete na ekonomske kvalitete, ali ne vredi. Te priče od tome kako puštaš kišu preko svog harpa u Barajevu, piramide u regionu. Ljudima je lakše da misle o tome. Odbranite od toga.

Ostavite komentar