Vesti > Politika

Vučić progovorio o BIVŠOJ MINISTARKI: Svi misle da mogu da vode Srbiju, ali "ŠTO JE TIKVA PRAZNIJA, TO JE BEZOBRAZNIJA"

Predsednik Srbije izjavio je da Zorana Mihajlović nikada nije htela da čuje, niti je ikada slušala kada se radi o problemima

Izvor: K1info/Tanjug

03/10/2023 > 08:49

podeli vest:

Vučić progovorio o BIVŠOJ MINISTARKI: Svi misle da mogu da vode Srbiju, ali "ŠTO JE TIKVA PRAZNIJA, TO JE BEZOBRAZNIJA"
Foto: Tanjug


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da bivša ministarka Zorana Mihajlović nikada nije htela da čuje, niti je ikada slušala kada se radi o problemima.

On je to sinoć rekao za TV Hepi povodom izjave Mihajlović da je Vučić spreman na sve da sačuva vlast, čak i da "žrtvuje" Aleksandra Vulina i dodao da "kada ostanete bez debele fotelje, potrebno je da brinete o donjem delu svojih leđa i ni o čemu više".

- OK, ako je to politika, ja nemam ništa protiv, ja da govorim takve stvari o njoj i drugima neću. Deset godina sam trpeo da slušam drugačije ponašanje od Srebrenice, sankcija Rusiji i svega drugog, ali u nekom trenutku to preraste okvire pristojnog i onda pustite ljude da odlučuju. A kada ih pustite, ona ne dobije nijedan glas, ali OK, kriv sam ja - rekao je Vučić i dodao da ne može čovek da ne greši.

Kako je rekao, zamislite da najpametniji postane onaj što je promenio G17, Narodnu stranku, što je nepismen i ide na popravne, što je imao trojku iz fizičkog.

- Zar takvi treba da vode Srbiju. Svi u zemlji misle da treba da vode Srbiju. Mi bismo bili hendikepirani da ih pustimo. Ali oni su talentovani da to što nemaju znanje ni radne navike prodaju - zaključio je on i naveo narodnu izreku "što je tikva praznija, to je bezobraznija".

On je istakao da je zahvalan velikom delu naroda koji poštuje rad, marljivost, pristup koji nas vodi napred i da je to veoma važno.

- Naš je posao da poštujemo i pravo manjine i da oni dobiju izbore kada ih hoće. Oni su tražili beogradske i parlamentarne izbore, iako u Beogradu sve dobro funkcioniše, ali smo prihvatili zahtev - rekao je on.

Ostavite komentar