Vesti > Politika

Vučić o opoziciji: Nikakve razlike nema između onih s leva i onih s desna

Vučić je juče istakao i da ga narednih dana očekuju važni sastanci u Briselu

Izvor: K1info

22/10/2023 > 08:50

podeli vest:

Vučić o opoziciji: Nikakve razlike nema između onih s leva i onih s desna
Foto: TANJUG/ RADE PRELIĆ/bs


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče u Šapcu da nikakve razlike nema između onih s leva i onih s desna.

- Jedni vam govore "mi smo za NATO, za sankcije Rusiji, za nezavisno Kosovo", a drugi govore "mi smo veliki rodoljubi". I jedni i drugi bi vodili politiku onih prvih. A to je politika onih koji su im naredili da mora da se ujedine svi zajedno i da sruše Srbiju - rekao je Vučić o opoziciji.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić se juče sastao sa pecijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana Miroslavom Lajčakom, zamenikom pomoćnika američkog državnog sekretara i specijalnim izaslanikom SAD za Zapadni Balkan Gabrijelom Eskobarom, savetnicima  za spoljnu i bezbednosnu politiku predsednika Republike Francuske i kancelara Savezne Republike Nemačke, Emanuelom Bonom i Jensom Pletnerom, i diplomatskim savetnikom predsednice Vlade Republike Italije Frančeskom Talom.

Nakon sastanka sa velikom petorkom, predsednik se oglasio i istakao da je razgovor bio težak, ali da veruje da će u naredniom periodu uspeti da pronađu put za izlazak iz krize.

Vučić je juče istakao i da ga narednih dana očekuju važni sastanci u Briselu.

 

Ostavite komentar