Vesti > Politika

Predsednik opštine Topola podneo ostavku! Ovo je razlog, a tiče se njegovog BRATA

Vladimir Radojković rekao je da ostavku podnosi iako lično ne snosi nikakvu odgovornost za postupke svog brata

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

30/07/2024 > 16:13

podeli vest:

Predsednik opštine Topola podneo ostavku! Ovo je razlog, a tiče se njegovog BRATA
Foto: RINA


Predsednik opštine Topola Vladimir Radojković podneo je danas neopozivu ostavku na tu funkciju, kako je rekao, iz moralnih razloga zbog hapšenja i policijske istrage koja se vodi protiv njegovog rođenog brata.

- Tu ostavku podnosim kao lični čin odgovornog čoveka koji izuzetno poštuje i ceni rad državnih organa i daje im podršku, kao i politiku Aleksandra Vučića koji je predsednik naše stranke. Svestan sam da u ovom trenutku je moj ostanak na funkciji predsednika opštine neodrživ dok se vodi istraga protiv mog brata - rekao je Radojković na konferenciji za medije.

On je dodao da ostavku podnosi iako lično ne snosi nikakvu odgovornost za postupke svog brata, jer ne želi da se njegovo ime u negativnom kontekstu vezuje za Srpsku naprednu stranku (SNS) niti za Opštinu Topola.

- Ceo život sam radio pošteno svoj posao, dugo godina sam u državnim službama, a gde god da sam radio, imao sam uspehe. Bio sam i manje uspešan u nekim poslovima, ali nikada nije došlo u pitanje moje poštenje, moj rad i nikada ni jedna zloupotreba nije učinjena - rekao je Radojković.

Predsednik Skupštine opštine Topola Dragan Jovanović rekao je na konferenciji za medije da če u četvrtak, 1. avgusta, biti održana sednica na kojoj će odbornici izabrati novog predsednika opštine, njegovog zamenika i kompletno opštinsko veće.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar