Vesti > Politika

Naše službe su znale da je PREDSEDNIKU ugrožen ŽIVOT, tvrdi premijerka ANA BRNABIĆ

"Za sve koji pitaju kako verujete Laliću, a ne Belivuku!"

Izvor: K1info/Tanjug

09/11/2022 > 16:53

podeli vest:

Naše službe su znale da je PREDSEDNIKU ugrožen ŽIVOT, tvrdi premijerka ANA BRNABIĆ
Foto: Tanjug/Vlada Republike Srbije/Slobodan Miljević


Bezbednosne službe Republike Srbije bile su svesne pretnji po život predsednika Srbije Aleksandra Vučića to sprečile, izjavila je premijerka Srbije Ana Brnabić.

- Oni koji danas bespogovorno veruju Belivuku su to tada ismevali, a sada ignorišu. Lalić, kao insajder, potvrđuje da je atentat planiran i iznosi detalje koje nismo znali, npr.da je za ovo bilo nuđeno pet miliona evra - napisala je Brnabić u objavi na društvenoj mreži Twitter.

 

 

Ona je ukazala da je to logično i lako razumnjivo svima „osim onima za koje su i psihopatske masovne ubice prihvatljive, dok god su protiv Vučića“.

- Za sve one koji nas pitaju kako verujete Laliću, a ne Belivuku, da navedem samo jednu činjenicu, a koje je svestan svako ko bilo šta zna o državi i borbi protiv kriminala, a nije zaslepljen mržnjom prema Aleksandru Vučiću. Svedok saradnik iznosi detalje onoga o čemu bezbednosne službe i tužilaštvo već imaju i saznanja i dokaze - da nije tako, ne bi ni bilo procesa, a ni svedoka saradnika (dakle, isto kao i svuda u svetu) - napisala je Brnabić u objavi.

Podsetimo, Srđan Lalić, pripadnik klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, rekao je u nastavku svedočenja da je Radoje Zvicer, vođa kavačkog klana, obezbedio 5 miliona evra za atentat na predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Po navodima svedoka-saradnika Srđana Lalića, Zvicer je posle svrgavanja vlasti u Srbiji, želeo da se dovede neko ko bi radio u interesu klana. U tu svrhu su sprovođena razna dela poput pisanja transparenata i na društvenim mrežama.

 

 

 

 

Ostavite komentar