Vesti > Region

Da l' se NIKO NE NUDI Milatoviću, ili je nešto DRUGO posredi? PREDSEDNIK Crne Gore traži SAVETNIKE preko Tvitera

Novi šef države čak nije dao ni poslovnu, da kažemo državnu e-mail adresu, nego adresu sa Gmaila

Izvor: K1info

29/04/2023 > 18:07

podeli vest:

Da l' se NIKO NE NUDI Milatoviću, ili je nešto DRUGO posredi? PREDSEDNIK Crne Gore traži SAVETNIKE preko Tvitera
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović


Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović pozvao je na Tviteru zainteresovane za mesto u savetničkom timu predsednika da svoju biografiju pošalju do 7. maja.

- Pozivam sve zainteresovane građanke i građane sa zavidnim akademskim i profesionalnim referencama, kao i moralnim vrednostima - koji smatraju da bi kao deo savetničkog tima i kroz rad u kabinetu predsednika mogli da daju svoj doprinos društvenom razvoju naše zemlje da svoj CV pošalju na predsjednikcrnegore@gmail.com do 7. maja - objavio je Milatović na Tviteru.

Novoizabrani predsednik Crne Gore Jakov Milatović će 20. maja u Skupštini Crne Gore u Podgorici položiti zakletvu i stupiti na dužnost predsednika.

Primetićete možda i da ovi šef države čak nije dao ni poslovnu, da kažemo državnu e-mail adresu, nego adresu sa Gmaila, što možda i govori koliko su urušene crnogorske institucije i koliko je to kaubojska država. Naime, na zvaničnom sajtu Predsjednik Crne Gore (predsjednik.me), i dalje stoji fotografija Mila Đukanovića kao glavnog baje - što je i u redu, pošto Milatović polaže zakletvu za neke tri nedelje...

Međutim, na tom sajtu, ako želite da kontaktirate predsednika (odnosno njegov kabinet), stoji da je e-mail adresa - kabinet@predsjednik.me. Šta to, u stvari, znači? Pa jednostavno Milatović ne veruje da će čovek koga treba da zameni - a koga mnogi optužuju sa silne kriminalne radnje - da mu preda CV bilo koje zainteresovane osobe za posao, a koji bi eventualno stigao na zvaničnu adresu.

A i zamislite da neki ozbiljni predsednik stvarno pravi tim za upravljanje državom preko e-maila? Pa je l' moguće da u zemlji čojstva i junaštva Milatović ne poznaje nekoga da ga odmah uvrsti u prvi tim?

 

 

Ostavite komentar