Vesti > Region

BILDERA MONSTRUMA juri kompletna BiH policija, a on PRETI u LAJVU na Instagramu

Građani Gradačca su zamoljeni da se sklone na sigurno mesto, a korisne informacije jave policiji.

Izvor: K1info/Tanjug

11/08/2023 > 13:51

podeli vest:

BILDERA MONSTRUMA juri kompletna BiH policija, a on PRETI u LAJVU na Instagramu
Foto: Shutterstock/facebook


Nermin Sulejmanović, koji je označen kao brutalni ubica supruge i još najmanje dve osobe ranije danas u Gradačcu i za kojim traga policija i dalje preti putem drušvenih mreža.

- Ko god me ikad prijavio policiji, nije dobro prošao. Možda nekog i nisam stigao, ali sad je kraj - rekao je Sulejmanović u videu na Instagramu.

Potom je nabrojao koga je sve ubio u svom pohodu.

- Pucao sam u policajca, ali pobeže. Pobeže sa Škodom, nisam ga mogao stići sa BMW - reklao je Sulejmanović.

Posle oglašavanja Sulejmanovića na lajvu u trenutku dok za njim traga policija, građani Gradačca su zamoljeni da se sklone na sigurno mesto, a korisne informacije jave policiji.

Ko je Nermin Sulejmanović?


Nermin Sulejmanović je od ranije poznat organima gonjenja. On u dugogodišnjoj kriminalnoj karijeri ima niz teških dela. Tokom 2016. godine za njim je Kantonalni sud u Tuzli raspisao međunarodnu poternicu zbog nasilničkog ponašanja nad policajcem.

Najpoznatiji je po tome što je 2014. godine uhapšen u velikoj policijskoj akciji Nikita skupa s još 10 dilera. Oni su pokušali prokrijumčariti čak 806 kilograma trave iz BiH za Hrvatsku. Organizator svega je bio Albanac Gjovalin Vuksanaj.

Ranije, 2014. godine, je bio uhapšen u Gradačcu kao član kriminalne grupe Emira Kodžage. Na teret im je stavljeno da su se godinama bavili trgovinom droge.

Sulejmanović je više puta privođen radi tuča i nasilničkog ponašanja, a na društvenim mrežama je objavljivao i svoje slike na kojima se vidi kako ga policija vodi s lisicama.

Osim kriminalnog, Sulejmanović ima i sportsku pozadinu. Prošlog leta je u Pragu osvojio prvo mesto u bodibilding takmičenju. U pitanju je bilo međunarodno takmičenje IFBB diamond cup, piše sarajevski portal Raport
 

Novinarka Radija Gradačac Mehila Kavazović - Hećimović  javila se u program sarajevske N1 i istakla da je ovo tragičan dan za Gradačac, te pozvala građane da se sklone na sigurna mesta jer se, kako je kazala, vani kreće naoružana osoba.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nermin (@iron_bb24)

Građani su zamoljeni da se, ukoliko imaju korisne informacije, jave policiji.

Ona je rekla i da je danas u Gradačcu pazarni dan, a trenutno vlada muk, što je u suprotnosti sa jutrošnjom gužvom.
 

Ostavite komentar