Vesti > Region

MONSTRUMU iz Gradačca POLICAJKA ODALA LOKACIJU na kojoj se nalazila žena KOJU JE UBIO?

U medijima je objavljeno i rešenje Opštinskog suda u Gradačcu kojim se odbija predlog MUP-a da se Nerminu zabrani približavanje žrtvi

Izvor: K1info/blic.rs

13/08/2023 > 15:29

podeli vest:

MONSTRUMU iz Gradačca POLICAJKA ODALA LOKACIJU na kojoj se nalazila žena KOJU JE UBIO?
Foto: Shutterstock/facebook


Tužilaštvo Tuzlanskog kantona proverava navode da li je policijska službenica MUP-a TK Dženana Selimović otkrila lokaciju trostrukom ubici Nerminu Sulejmanoviću gde se nalazi njegova nevenčana supruga Nizama Hećimović koju je brutalno prebio, a zatim i ubio prenoseći sve uživo na Instagramu.

Prema informacijama Avaza, lokaciju je, a što utvrđuju i MUP i Tužilaštvo, navodno otkrila službenica Selimović o čemu je istog dana odmah MUP TK obavestio postupajuću tužiteljku.

Ukoliko se pokaže tačnim, a sve informacije govore da je tako, reč je o skandaloznom činu.

Zijada Vuković Pamuković, tetka ubijene Nizame iz Gradačca, kazala je za Blic da je ona bila kod nje sedam dana sa detetom pre nego što ju je krvnik pronašao.

Tetka i sestra već izražavale sumnju da postoji krtica

Sedam dana je bila kod mene, osmi dan su izdali lokaciju, osmi dan je saznao gde se krije - rekla je žena, koja tvrdi da je samo policija znala mesto na kojem se Nizama skrivala.

Podsećamo, pomahnitali Nermin Sulejmanović u petak je u krvavom piru ubio tri osobe. Ubistvo nevenčane supruge Nizame Hećimović prenosio je uživo na Instagramu. Svoj krvavi pohod je nastavio na ulicama Gradačca, gde ubio oca i sina Džengiza i Denisa Ondera, a ranio Harisu Onder.

Sulejmanović je ranio i policajca Huseina Kotorića i to ispred policijske stanice u Gradačcu, kao i građanina Nedima Pamukovića.

Sutkinja kopirala stari predmet

Nizama Hećimović nekoliko puta je prijavila svog nevenčanog supruga Nermina Sulejmanovića za nasilje, međutim, Sulejmanović je za tu prijavu saznao, a sistem umesto da je zaštiti, on joj je poslao dželata na vrata.

U medijima je objavljeno rešenje Opštinskog suda u Gradačcu kojim se odbija predlog MUP-a da se Nerminu zabrani približavanje žrtvi. Međutim, kako se vidi u rešenju, sutkinja je umesto imena Sulejmanovića napisala ime nepoznatog muškarca, zbog čega se postavlja pitanje - da li je sutkinja samo prepisala obrazloženje iz drugog predmeta?!

- Iz sadržaja zahteva za izricanje zaštitnih mera sledi da je Muharem Ćelosmanović ranje nasilja u porodici vršio prema svojoj nevenčanog supruzi, kao članu porodice sa kojim živi čime je narušio njihov porodični mir i telesnu celovitost. Međutim, član porodice, koji je po zahtevu za izricanje zaštitnih mera označen kao žrtva nasilja je odbila da svedočio, a što je sud utvrdio i čitanjem zapisnika o saslučanju svedoka Hećimović Nizame sačinjen u PU Gradačac - navodi se.

Ostavite komentar