Vesti > Region

Drama u Sarajevu - muž pretio supruzi, pa ga tast vukao 10 metara zakačenog za vozilo

Muškarac koga je tast vukao zakačenog za vozilo zadobio je lakše povrede, a priveden je zbog sumnje da je supruzi pretio smrću

Autor: Telegraf

13/09/2022 > 23:20

podeli vest:

Drama u Sarajevu - muž pretio supruzi, pa ga tast vukao 10 metara zakačenog za vozilo
Foto: Tanjug/Tara Radovanović


Pripadnici policijske uprave Centar Sarajevo 12.09. su priveli Mehu K. (27) iz Sarajeva zbog ugrožavanja bezbednosti na štetu svoje supruge M. B.

Incident se desio u strogom centru Sarajeva. Muškarac se zakačio za vozilo kojim je došla njegova supruga s ocem. Spasila ga je policija, pošto ga je tast nekoliko metara vukao vozilom.

Prema rečima advokata Duška Tomića, muškarac je ispitan posle čega je pušten na slobodu.

Tomić je potvrdio da je Meho K. nedavno izašao iz pritvora  pošto se nagodio na godinu zatvora zbog ugrožavanja bezbednosti ozbiljnom pretnjom smrću supruzi M.B. s kojom se razvodi i ima dvoje dece.

- Žena s kojom se razvodi došla je juče kolima s ocem. Meho je došao da preuzeme decu i navodno je njenom ocu rekao da je trebalo prošli put da ih pobije. Zadobio je lake telesne povrede, tast je dao gas ničim izazvan i vukao ga jedno deset metara i Meho je završio u Hitnoj - kazao Tomić.

Dokazi ne ukazuju da je bilo pretnji. Advokat Tomić je dodao da nije uveren da dokazi koje imaju mogu potvrditi sumnju da je počinjeno krivično delo ugrožavanja bezbednosti.

Ostavite komentar