Vesti > Region

KUM DARKA ŠARIĆA SE UBIO U HOTELU?! Policija krenula ka njemu, a on IZVADIO PIŠTOLJ! Ovo su detalji

"Prema njemu nije bila usmerena nikakva akcija policije već je postupljeno po prijavi da lice preti samoubistvom", kazali su iz policije

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

09/07/2024 > 16:15

podeli vest:

KUM DARKA ŠARIĆA SE UBIO U HOTELU?! Policija krenula ka njemu, a on IZVADIO PIŠTOLJ! Ovo su detalji
Foto: ATA Images


Muškarac B. S., za kojeg pojedini mediji pišu da je kum Darka Šarića, pucao je sebi u glavu u jednom budvanskom hotelu, rečeno je nezvanično iz Uprave policije.

Prema istim informacijama, on je hitno transportovan u kotorsku bolnicu.

"Vijesti" saznaju da je taj muškarac u policijskim spisima evidentiran kao operativno interesantno lice.

Iz UP su kazali da je policija po prijavi građana, krenula na lice mesta i da je taj muškarac, kad su dolazili, ispalio sebi hitac u glavu.

Prethodno, policajcima je prijavljeno da neko preti samoubistvom.

Iz crnogorske policije Portalu RTCG su saopštili da je lice B.S. koristilo vatreno oružje, ali nemaju informaciju da je preminuo.

Naveli su i da je policija odmah po prijavi informisala i nadležno državno tužilaštvo.

"Dežurnoj službi prijavljeno da jedno lice u hotelu u Budvi viče i preti da će izvršiti samoubistvo. Policija je upućena na lice mesta i prema ovom licu nije preduzimala službene radnje, već je on pokušao izvršiti samoubistvo iz vatrenog oružja pucajući u predelu glave. Po poslednjim informacijama, još uvek je bio živ. Prema njemu nije bila usmerena nikakva akcija policije već je postupljeno po prijavi da lice preti samoubistvom", kazali su iz policije.

Ostavite komentar