SAHRANJEN ARKANOV KUM! Evo ko ga je sve ispratio na večni počinak
Vuk Vuković je nekadašnji vlasnik kazina London
08.02.2025
SudbineGAGI JOVANOVIĆ SLOMLJEN OD TUGE ZBOG SMRTI KUMA "Bili smo nerazdvojni!"
Glumac Dejan Matić umro je u 61. godini, a njegov kum Gagi Jovanović priznaje da je slomljen nakon što je saznao tužnu vest
05.02.2025
SudbineSERIJA "SABLJA" I KONTROVERZE O UBISTVU VOĐA ZEMUNSKOG KLANA Ovako su Šiptar i Kum završili
Ovako su mediji izveštavali o ubistvu Dušana Spasojevića i Mileta Lukovića
11.11.2024
SudbineKOJE OSOBE NIKAKO NE MOGU BITI KUMOVI? Sve o našim starim običajima
Često opisivani kao anđeli čuvari, kumovi igraju ključnu ulogu u duhovnom životu deteta
03.11.2024
TradicijaSTROGO POVERLJIVO: "Neven" otkucao kuma Radoja Zvicera!
Milovan Zdravković (45), kum vođe "kavačkog klana", koga Srbija traži za najmanje četiri ubistva, sam je upao u policijsku klopku
12.10.2024
HronikaTuga u domu Đokovića! PREMINUO NOVAKOV KUM, a reči kojima se Srđan oprostio od njega kidaju dušu
On će biti sahranjen danas na groblju u Boleču
07.10.2024
SudbineKUM DARKA ŠARIĆA SE UBIO U HOTELU?! Policija krenula ka njemu, a on IZVADIO PIŠTOLJ! Ovo su detalji
"Prema njemu nije bila usmerena nikakva akcija policije već je postupljeno po prijavi da lice preti samoubistvom", kazali su iz policije
09.07.2024
RegionKum Darka Šarića izvršio SAMOUBISTVO prilikom hapšenja! UŽAS U BUDVI
Specijalci su pokušali da ga uhapse ispred jednog lokala u Budvi, kada je on izvadio pištolj i ubio se
09.07.2024
SvetEvo šta kažu Srbi koliko treba da se stavi u KOVERTU ZA SVADBU, a DA SE NE OBRUKAŠ
Postoji nepisani cenovnik za sve one domaće običaje na kojima je parola “daj koliko daš”, a zapravo su sume vrlo precizno određene
25.02.2024
MozaikSaslušan otac čiju je ĆERKU UZNEMIRAVAO KUM: Pustio sam ga u kuću, a on mi je pipkao DETE
U Osnovnom javnom tužilaštvu u Lazarevcu saslušan je S.Ć. (37) zbog sumnje da je izvršio nedozvoljene polne radnje
13.02.2024
HronikaKUM (37) KUMICI (11) SLAO VULGARNE PORUKE! Užasni detalji UZNEMIRAVANJA U LAZAREVCU
Kako se saznaje, u S.Ć. je kum maloletnoj devojčici
12.02.2024
HronikaOvih 8 filmova OBAVEZNO morate pogledati BAR JEDNOM u životu, kaže TOM HENKS
Dvostruki dobitnik Oskara tokom karijere snimio je stotinak filmova koji su doneli zaradu od skoro 10 milijardi dolara
26.06.2023
Film/SerijaSaslušane NIŠLIJE osumnjičene za UBISTVO KUMA: Prvo tvrdili da se NESREĆNI ČOVEK sam povredio NOŽEM
Ocu i sinu određen pritvor do 30 dana radi sprečavanja uticaja na svedoke
04.03.2023
HronikaUhapšeni OTAC i SIN u Nišu: Osumnjičeni da su ubili KUMA
Policija radi na rasvetljavanju događaja i nakon uviđaja će saopštiti više detalja
02.03.2023
HronikaLESOR juče pobedio ZVEZDU, danas bio KUM Jovani i Damiru
Posle prosidbe koja je usledila na meču Partizana protiv Bajerna, na Francuza pala ozbiljna čast i obaveza
28.01.2023
Time OutKUM i DŽOKER okačeni na zidu šefa KOZA NOSTRE: Šta je sve pronađeno u stanu MAFIJAŠKOG bosa?
Slika lava na zidovima dnevne sobe, dok je kalendar sa slikama oskudno odevene žene pronađen na zidu teretane
27.01.2023
SudbineVOJNI LEKAR iz Niša 800 puta BESPLATNO PREGLEDAO KUMA, a EKG aparat mu dao da ODNESE KUĆI
Možda je polovina tih pregleda moja, ostalo se odnosi na prijatelje koje sam dovodio kod njega, rekao je na suđenju kum
04.11.2022
SrbijaBOG na nebu, NADAL na zemlji: Španac NAPUSTIO PARIZ i vratio se na MAJORKU
Masters u prestonici Francuske na programu je od 31. oktobra do 6. novembra
30.10.2022
Time Out