Vesti > Region

Muškarac u Daruvaru pozvao Hitnu pomoć, a onda je izvadio nož i zapretio: "Biću kao Krešimir Pahoki"

On je uhapšen i istraga je u toku

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

23/07/2024 > 19:03

podeli vest:

Muškarac u Daruvaru pozvao Hitnu pomoć, a onda je izvadio nož i zapretio:  "Biću kao Krešimir Pahoki"
Masakr u Hrvatskoj - Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ NIKOLA BLAŽEKOVIĆ/ nr


U Daruvaru je danas muškarac nazvao Hitnu pomoć i rekao da se napio i da mu nije dobro. Kada su stigli na njegovu lokaciju, tražio je od službenika da ga odvedu na lečenje, a onda je postupio potpuno neočekivano.

Muškarac je iznenada izvukao nož i rekao da će biti kao Krešimir Pahoki. Zatim je zapretio radnicima da će ih razrezati na 12 delova.

Iz bjelovarsko-bilogorske policije potvrdili su za Večernji list da su primili dojavu i postupali po njoj. Muškarac je uhapšen i istraga je u toku.

Ovaj čin utoliko je gori jer se događa samo dan nakon što je Krešimir Pahoki upao u Dom za starije i nemoćne u Daruvaru i ubio svoju majku i pet drugih radnika i štićenika hicima iz oružja koje je ilegalno posedovao, a zatim seo u obližnji kafić gde je ubrzo i uhapšen.

Da podsetimo, osumnjičeni za masakr u staračkom domu u Daruvaru, u kojem je upucano najmanje deset osoba, od kojih je šest preminulo, saslušan je danas.

Foto: TANJUG/ FOTO HINA/ Nikola Bležeković/ bg

 

Hrvatski mediji su juče prenesli da se radi o penzionisanom vojnom policajcu Krešimiru Pahokiju (51).

Policijski službenici Službe kriminalističke policije Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske dovršili su kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 51-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog osnovane sumnje da je pucajući iz vatrenog oružja počinio 11 krivičnih dela.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar