Vesti > Region

Novi detalji DRAME U CRNOJ GORI! Pošto je majka prijavila OTMICU ćerke, oglasio se i OTAC, evo šta on tvrdi

Ona je bivšeg nevenčanog partnera optužila da je oteo njihovu zajedničku ćerku i ilegalno sa detetom prešao u Albaniju

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

14/08/2024 > 16:04

podeli vest:

Novi detalji DRAME U CRNOJ GORI! Pošto je majka prijavila OTMICU ćerke, oglasio se i OTAC, evo šta on tvrdi
Foto: Shutterstock


Pošto su crnogorski mediji objavili tvrdnju majke, američke državljanke sa stalnim boravkom u Baru, da je njen bivši nevenčani partner oteo njihovu zajedničku ćerku i ilegalno sa detetom prešao u Albaniju, oglasio se otac devojčice i tvrdi suprotno.

Otac devojčice Tomas Holenbek kaže da je upravo majka Trejsi Šenon Lin pre tri godine otela njihovu ćerku i napustila Ameriku. On je na društvenim mrežama objavio da je još u Americi dobio puno starateljstvo nad devojčicom, da sud u Crnoj Gori već tri godine utvrđuje dva faktora: da je majka počinila zločin i da li je bezbedno da se dete vrati u SAD.

- Oba su utvrđena, a ja sam i dalje ovde. To je sve što je bilo potrebno da se Zinlea, oteto dete iz Amerike vrati kući. Starateljstvo određuje Amerika, a ne Crna Gora. Već je utvrđeno da ja imam puno starateljstvo, kao i da je majka izgubila sva roditeljska prava - naveo je otac.

Trejsi Šenon Lin prijavila je sinoć barskoj policij da je Holenbek kidnapovao njihovu ćerku Zinleu Rajan. Međutim, na internet stranici "GoFundMe" je još pre tri godine pokrenuta akcija "Vratimo Zinleu kući". Akcija pronalaska devojčice je na ovoj  stranici pokrenuta 3. novembra 2021. godine, kada je, kako se navodi, devojčica imala tri godine i kada ju je "otela majka i odvela iz zemlje u januaru 2021. godine".

Dodaje se da je otac devojčice Tomas Holenbek u septembru iste godine otputovao u Crnu Goru, otada se nalazio tamo i borio se za njen povratak.

Foto: Shutterstock

 

Poslednji apdejt ove informacije je od 12. novembra 2021. godine, kada je organizator akcije Džoš napisao da je "Tomas ove sedmice uspeo posetiti Zinleu na nekoliko trenutaka".

Iz Ambasade SAD u Tirani potvrdili su kolegama u Podgorici da su videli devojčicu i da fizički izgleda dobro, preneli su mediji.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar