Vesti > Region

Velika TRAGEDIJA u Hrvatskoj! PIJANI VOZAČ USMRTIO DEČAKA (13), pa pobegao sa mesta zločina

U sebi imao 2,45 promila kad se zakucao u nesrećno dete

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

24/08/2024 > 10:55

podeli vest:

Velika TRAGEDIJA u Hrvatskoj! PIJANI VOZAČ USMRTIO DEČAKA (13), pa pobegao sa mesta zločina
Foto: Shutterstock


Strašna saobraćajna nesreća desila se sinoć u Hrvatskoj kod Okučana kada je muškarac u alkoholisanom stanju seo za volan i tom prilikom usmrtio dečaka (13).

Nesreći se dogodila na Državnoj cesti D5 u Cagama blizu Okučana, a vozač je u sebi imao čak 2.45 promila alkohola ui krvi.

Dete se vraćalo s treninga

Nesrećni dečak je bio član pionira lokalnog fudbalskog kluba i vraćao se kući sa treninga s još dve drugara.

Policija je objavila nove detalje o toj strašnoj nesreći, a kako je otkriveno pijani vozač je nakon nesreće pobegao sa lica mesta, nakon čega ga je policija našla kod kuće.  

Foto: Printscreen/Tanjug

 

- Uviđajem je utvrđeno da je 50-godišnjak upravljao ličnim vozilom pod uticajem alkohola od 2,45 promila kreću ći se navedenim putem od juga u pravcu severa. Ispred njega u istom smeru, uz desni (istočni) rub kolovoza, vozeći se na biciklima kretali su se 13-godišnjak, 15-godišnjak i 14-godišnjak. Do saobraćajne nesreće je došlo tako što je 50- godišnjak prednjim delom automobila udario u zadnji deo bicikla kojim je upravljao 13- godišnjak nakon čega je dete palo na kolnovoz. Posle toga 50-godišnjak se udaljio u nepoznatom smjeru. U nesreći smrtno je stradao 13-godišnjak. Policijski službenici su operativnim radom došli do saznanja o počinitelju, te su ga nakon određenog vremena zatekli i uhapsili u njegovom domu - objavila je policija.

Policija je muškarca zadržala u prostorijama policije, predaće ga pritvorskom nadzorniku, a tokom dana izvešće ga pred Županijskog državnog advokata, a potom pred sudiju za istrage koji će odlučivati o zatvorskom pritvoru.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar