Vesti > Region

OGLASILA SE HRVATSKA POLICIJA O HAPŠENJU SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Evo zašto je priveden naš GLUMAC na granici

Glumac Sergej Trifunović u septembru prošle godine je uhapšen u Splitu, nakon što su se građani žalili na način na koji šeta psa

Izvor: K1info/dnevnik.rs

Autor: Mina Duduković

17/09/2024 > 12:24

podeli vest:

OGLASILA SE HRVATSKA POLICIJA O HAPŠENJU SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Evo zašto je priveden naš GLUMAC na granici
Sergej Trifunović - Foto: ATA Images


Hrvatska policija uhapsila je Sergeja Trifunovića na granici sa Srbijom, na graničnom prelazu Bajakovo.

Kako su preneli hrvatski mediji njega su priveli prilikom pokušaja da pređe srpsku granicu i uđe u Hrvatsku, piše Slobodna Dalmacija.

Sada je Hrvatska policija izdala zvanično saopštenje o slučaju našeg glumca.

- Utvrđeno je da postoji osnovana sumnja da je muškarac počinio prekršaje iz člana 5. i 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, zbog čega je danas priveden u službene prostorije. Na društvenoj mreži Instagram, 10. septembra 2023. godine, muškarac je objavio tekst neprimerenog sadržaja, kojim je i grubo omalovažavao policiju i policajce, navodeći da su splitski policajci iznudili preko hiljadu eura - piše u saopštenju splitsko-dalmatinske policije.

Foto: ATA Images

 

Povodom hapšenja, oglasila se i Isidora Trifunović, supruga Sergeja Trifunovića. Ona je navela da je Sergej priveden bez ikakvog obrazloženja, kao i da je doživeo velike neprijatnosti od policijskih službenika.

Podsetimo, glumac Sergej Trifunović u septembru prošle godine je uhapšen u Splitu, nakon što su se građani žalili na način na koji šeta psa.

Kako su naveli hrvatski mediji, Trifunović je po dolasku policije navodno počeo da vređa i omalovažava službenike, zbog čega je priveden u stanicu. Na kraju je za samo dva dana platio čak nekoliko kazni, a godinu dana mu je zabranjen ulazak u zemlje EU.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar