Vesti > Region

Kakva je ovo "LEKCIJA"? Otac učenika PRETUKAO TUĐE DETE u školskom dvorištu

Mališan je od zadobijenih povreda završilo u bolnici

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

02/10/2024 > 19:45

podeli vest:

Kakva je ovo "LEKCIJA"? Otac učenika PRETUKAO TUĐE DETE u školskom dvorištu
Foto: Shutterstock


Banjalučka policija uhapsila je danas osobu čiji su inicijali N.Đ. koje je fizički napalo maloletnika na ulazu u školsko dvorište i u toku je kriminalistička obrada uhapšenog, potvrđeno je u Policijskoj upravi Banjaluka.

Maloletniku je ukazana lekarska pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka. 

Policiji je danas u 13.15 prijavljeno da je lice N.Đ. fizički napalo maloletnu osobu na ulazu u dvorište osnovne škole u naselju Lazarevo. Sve mere i radnje se preduzimaju pod nadzorom dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Kako je pisala Srpskainfo, nasilnik je otac dečaka, koji je juče u školi ošamario svog vršnjaka. Otac napadnutog đaka je svom sinu savetovao da ne uzvraća nasiljem, nego da sve prijavi razrednoj.

- Moj sin je to i učinio. Žena je sinoć u školskoj grupi objavila da ako ga ponovo napadne taj dečak, moj sin će uzvratiti. Danas je otac od tog učenika, koji je inače doktor, došao i udario mog sina (13) pesnicama u glavu ispred škole – rekao je otac pretučenog dečaka za Srpskainfo.

Oglasio se direktor škole

- Svi smo potreseni zbog onog što se desilo u dvorištu škole. Odmah smo pozvali policiju, i sad je na njima da utvrde šta se tačno desilo - rekao je Miladin Savić, direktor OŠ "Borisav Stanković", reagujući na to što je danas povređen učenik iz ove škole, tj. trinaestogodišnji dečak, kojeg je udario otac drugara iz odeljenja.

U školi su ugrađene kamere, te će se sve preispitati, kako bi se utvrdilo šta se dešavalo – rekao je Savić za Nezavisne novine.

BONUS VIDEO

Ostavite komentar