Vesti > Region

UŽAS U TREBINJU! Osam migranata NAPALO DEVOJČICU, otac u strahu od JEDNE STVARI

Strani državljani su presreli dete i pokušali da je odvedu u obližnju šumu

Izvor: K1info/avaz.ba

Autor: Kristina Jokić

02/10/2024 > 20:52

podeli vest:

UŽAS U TREBINJU! Osam migranata NAPALO DEVOJČICU, otac u strahu od JEDNE STVARI
Foto: Shutterstock


Trebinje je u strahu otkako je devojčica napadnuta od strane nekoliko stranih državljana. Njen otac Dražen Marić opisao je ovaj zastrašujuć događaj.

Strani državljani napali su devojčicu usred dana, oko 15 sati, na putu od Dživara do trebinjskog sela Zgonjevo.

Prema rečima oca napadnute devojčice, njegova ćerka je došla uplašena i uplakana kući, pa je ocu rekla da su je napali migranti. Ona je bila na biciklu, kada su migranti pokušali da je zaustave, a jedan od njih joj je mahnuo i pokazao da ide za njim u šumu. Srećom, devojčica je brzo pobegla.

Iz Policijske uprave Trebinje za tamošnje medije su rekli da su odmah izašli na teren i da su sa pripadnicima Granične policije BiH uhapsili navedene migrante.

Otac devojčice je za medije ispričao da je tu bilo osam migranata, sedam muškaraca i jedna žena i da ih je on video. U strahu je, jer njegova ćerka svaki dan prolazi tim putem, te je apelovao na nadležne da reaguju kada su u pitanju migranti koji svakodnevno prelaze iz Hrvatske u BiH.

- Ovde ima migranata i mi smo na to svakodnevno upozoravali, ali niko ništa nije preduzeo povodom toga. Nekada prođe granična služba, a i to je retko - rekao je otac devojčice Dražen Marić. 

BONUS VIDEO

Ostavite komentar