Vesti > Region

Ovo je BRAČNI PAR koji je stradao u poplavi, a pronađeni su ZAGRLJENI ISPOD RUŠEVINA

Oni se nikada nisu razdvajali, a ostali su zajedno do kraja

Izvor: K1info/Republika

Autor: Anica Ninković

06/10/2024 > 16:54

podeli vest:

Ovo je BRAČNI PAR koji je stradao u poplavi, a pronađeni su ZAGRLJENI ISPOD RUŠEVINA
Foto: Printscreen Facebook/Volim te


Zbog poplava koje su zadesile Bosnu i Hercegovinu, priča o bračnom paru Irmeli i Jasminu Čiliću potresla je čitav region. Ovaj par nastradao je kada je bujica uništila njihovu kuću u Jablanici, a spasioci su ih našli zagrljene ispod ruševina.

- Teško je opisati tugu koju osećamo. Irmela i Jasmin su bili nerazdvojni, njihova ljubav bila je svima poznata, i možda je jedina uteha u ovim trenucima to što su bili zajedno do kraja - izjavio je njihov blizak prijatelj, duboko pogođen tragičnim gubitkom.

Broj poginulih u poplavama i klizištima u BiH povećao se na 20 pošto su spasioci danas pronašli još dva tela u Donjoj Jablanici, selu na severu Hercegovačko-neretvanskog kantona (HNK).

Prema poslednjim zvaničnim informacijama koje je objavio sinoć HNK, na području tog kantona poginulo je 15 osoba u poplavama i klizištima pokrenutim pre tri dana, od kojih 13 u Jablanici, a dve u Konjicu.

Tri osobe su poginule u Fojnici u Srednjobosanskom kantonu (SBK), čime je do danas ukupan broj smrtnih slučajeva bio 18. Međutim, spasioci su danas pronašli još dva tela u Donjoj Jablanici, na mestu gde se u blizini kamenoloma ogromna količina zemlje i otpada sručila u naselje, preneo je portal Klix.ba.

- Njih su našli ovde pre sat vremena i odneli su ih dalje - potvrdio je za portal i meštanin Fadžan Salko koji je bio prisutan prilikom izvlačenja tela iz ruševina.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar