Vesti > Region

PREDSTAVLJAO SE KAO ŽENA, pa TUKAO Induse: Maloletni Hrvat koristio aplikacuju da namami žrtve

Evo šta o svemu kaže zagrebačka policija

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Milena Gačević

13/10/2024 > 15:16

podeli vest:

PREDSTAVLJAO SE KAO ŽENA, pa TUKAO Induse: Maloletni Hrvat koristio aplikacuju da namami žrtve
Foto: Shutterstock


Zagrebački policajci sproveli su istragu nad maloletnikom kojeg sumnjiče za razbojništvo i nanošenje teških povreda, od kojih je jedna ostala u pokušaju na štetu dvojice Indijaca.

Sumnja se da se osumnjičeni, 5. oktobra u popodnevnim satima preko aplikacije predstavljao kao žena i dogovorio susret s dvojicom stranih državljana. Oštećeni su po dogovoru, na navedenu adresu na području Sesveta došli taksijem u večernjim satima, da bi osumnjičeni došao zajedno sa još dve muške osobe s namerom da ih teže povrede, prenosi 24sata.

Napali su ih prvo verbalno, a potom i fizički, rukama i nogama, dok je jedan od napadača imao metalnu palicu kojom je udarao. Oteli su i mobilni telefon, navodi policija.

Kada je jedan od oštećenih, istog dana u večernjim satima, po dogovoru došao na adresu na području Zagreba, nakon kratkog razgovora, uputio se prema vozilu kojim je došao s namerom odlaska, da bi mu oni tada, kada je ušao unutra, oštetili vrata, haubu, otkinuli retrovizor i razbili staklo. Za to vreme, maloletni osumnjičeni mu je pretio pištoljem koji je izgledao kao pravi.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar