Vesti > Region

Tuga! Ovo je POLICAJAC OGNJEN KOG JE UBIO maloletni vehabija u Bosanskoj Krupi!

Policajac koji j eubijen je otac

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

25/10/2024 > 12:49

podeli vest:

Tuga! Ovo je POLICAJAC OGNJEN KOG JE UBIO maloletni vehabija u Bosanskoj Krupi!
Foto: Shutterstock/Facebook printscreen/Bosnainfo.ba


Maloletnik (14) je sinoć u Bosanskoj Krupi ubio policajca Ognjena Marana i još jednog ranio, a kolege, prijatelji i poznanici opraštaju se od njega putem društvenih mreža.

Jedna od njih napisala je da je Maran imao dvoje dece.

- Policajac koji je ubijen je otac drugarice moje kćeri. Ćerka mu je ove godine otišla u Beč na fakultet. Ima starijeg sina koji živi u Sarajevu. Ima suprugu koja je medicinski radnik....Ima majku za koju ne znam kako će preživeti ovo. Od jutros mi neki kamen u prsima steže i preti da eksplodira. Moje dete me jutros zove... Plače, a ja ne znam šta da joj kažem... - napisala je jedna poznanica na društvenoj mreži Facebook. 

- Moj sugrađanin, moj komšija. Ljudina od čoveka, da ovo dočeka, od maloletnog deteta, u svojoj državi, u svom gradu, na svom radnom mestu! Užas - dodao je komšija ubijenog, koji je trebalo uskoro da proslavi 53. rođendan.

Podsetimo, ranjen je i policajac Avdo Hasanović iz Bosanske Krupe, a napadač je odmah uhapšen.

On je ušao u policijsku stanicu i hladnim oružjem prvo napao Marana, koji je odmah podlegao povredama. Zatim je nasrnuo na Hasanovića i teže ga povredio, zbog čega je odmah je prevezen u Kantonalnu bolnicu "Dr. Irfan Ljubljankić", gde je stabilizovan. Kako je potvrđeno za "Kliks", napad je okarakterisan kao teroristički.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar