Vesti > Region

SVE JE NAPETIJE U BIJELOM POLJU: Vojska na nogama, priključila se potrazi za OPASNIM UBICOM!

Iz Uprave policije (UP) zvanično su saopštili da su u potragu za ubicom uključene sve njihove raspoložive snage

Izvor: K1info/Vijesti.me

Autor: Nemanja Petričević

26/10/2024 > 19:46

podeli vest:

SVE JE NAPETIJE U BIJELOM POLJU: Vojska na nogama, priključila se potrazi za OPASNIM UBICOM!
Foto: Društvene mreže


Crnogorska policija još nije uspela da uhapsi Aliju Balijagića (65), za kojim od sinoć tragaju zbog sumnje da je u bjelopoljskom selu Sokolac ubio Milanku i Jovana Madžgalja, ali tvrde da sve čine kako bi lišili slobode osumnjičenog za ubistvo brata i sestre Madžgalj.

I Vojska Crne Gore će se ukjučiti u potragu za osumnjičenim ubicom, pišu Vijesti.

Odred za posebne namene, elitna specijalna jedinica Vojske Crne Gore, krenula je u područje na kojem se traga za Balijagićem, rekao je sagovornik lista.

Iz Uprave policije (UP) zvanično su saopštili da su u potragu za ubicom uključene sve njihove raspoložive snage.

Na terenu su policija, interventne jedinice, Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ), Posebna jedinica policije (PJP), Granična policija, starešine iz svih Sektora UP koji rukovode i koordiniraju aktivnostima potrage, dronovi, helikopteri, psi tragači.

Foto: Društvene mreže

 

"Uprava policije potražuje lice A.B. koje se može dovesti u vezu sa izvršenjem dvostrukog ubistva u zaseoku Sokolac u blizini Tomaševa u Bijelom Polju. U ovoj fazi izviđaja Uprava policije na osnovu zakonskih propisa i odgovarajućeg odobrenja nadležnog tužilaštva objavljuje fotografiju lica koje se potražuje, te obaveštava i apeluje na javnost, da ukoliko primete ovo lice ista saznanja odmah prijave, odnosno saopšte policiji pozivom na broj dežurne službe Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje 067/184-844 ili na besplatni broj 122, najbližoj policijskoj stanici ili na drugi način. Građani svoja saznanja o ovom licu policiji, pozivom na ove brojeve, mogu saopštiti i anonimno", piše u saopštenju policije.

Uputili su novi apel građanima Bijelog Polja, naročito meštane pomenutog sela, da budu oprezni, ostanu u svojim objektima stanovanja i ne dozvole ulazak nepoznatim osobama.

Foto: Shutterstock

 

Sagovornik iz vrha Uprave policije kazao je za Vijesti da je Balijagić juče boravio u selu Sokolac, da je sedeo kod jednog od meštana, a posle podne je došao kod Madžgalja.

Navodno, nakon što su brat i sestra ispratili Balijagića, vratio se i u njih ispalio više hitaca iz puške. Prema istim informacijama oružje je, pre nekoliko dana, ukrao iz kuće jednog Bjelopoljca, u koju je prethodno provalio.

Vijesti nezvanično saznaju da je Balijagić pre ubistva u Sokocu viđan i u Baricama i Pisanoj jeli. Više meštana tih sela potvrdilo je Vijestima da su zbog opasnosti od odmetnika proveli besanu noć iza zaključanih vrata.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar