Vesti > Region

Otkriveno ko su UBIJENI u Bijelom Polju! Napadač OPASAN, policijia uputila GRAĐANIMA HITAN APEL!

Sve raspoložive snage, uključujući Protivterorističku jedinicu, policijske pse, kao i helikopteri angažovani su u potrazi za osumnjičenim

Izvor: K1info/republika.rs

Autor: Anica Ninković

26/10/2024 > 08:17

podeli vest:

Otkriveno ko su UBIJENI u Bijelom Polju! Napadač OPASAN, policijia uputila GRAĐANIMA HITAN APEL!
Foto: X Printscreen/PolicijaCG


U selu Sokolac kod Bijelog Polja sinoć su ubijeni brat i sestra, Milanka i Jovan Madžgalj, stariji oko 50 godina, potvrđeno je Vijestima iz više izvora iz Uprave policije (UP).

Prema nezvaničnim informacijama, za počiniteljem, koji je višestruki povratnik u krivičnim delima, trenutno se intenzivno traga. Policiji u Bijelom Polju prijavljeno je oko 21:10 časova da su tela dvoje starijih osoba pronađena u kući u zaseoku Sokolac, a da je osumnjičeni za ubistva, naoružan, pobegao.

Sve raspoložive snage Regionalnog centra bezbednosti "Sever," uključujući Protivterorističku jedinicu, policijske pse, kao i helikopterske jedinice MUP-a i Vojske Crne Gore, angažovane su u potrazi za osumnjičenim.

Iz UP apeluju na građane Bijelog Polja, posebno na stanovnike Sokoca, da budu oprezni, ostanu u svojim domovima i ne dozvoljavaju ulazak nepoznatim osobama. Takođe, mole građane da prijave sve relevantne informacije koje bi mogle pomoći u istrazi.

Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju dežurna tužiteljka Vanja Rakonjac obaveštena je o dvostrukom ubistvu, potvrdila je portparolka tužilaštva Ljubica Caković za Vijesti.

Policija je osigurala mesto zločina i nastavlja potragu za osumnjičenim.

Bonus video:

 

Ostavite komentar