Vesti > Region

Pola Crne Gore juri UBICU iz Bijelog Polja! Jedna osnovna škola neće raditi dok traje POTRAGA

Ministarstvo prosvete takođe je izrazilo spremnost da pomogne u organizaciji pružanja psihološke podrške učenicima, ukoliko bude potrebe

Izvor: K1info

Autor: Milena Gačević

27/10/2024 > 16:19

podeli vest:

Pola Crne Gore juri UBICU iz Bijelog Polja! Jedna osnovna škola neće raditi dok traje POTRAGA
Foto: youtube /Vijesti online


Osnovna škola "Krsto Radojević" u bjelopoljskom naselju Tomaševo neće raditi sve dok traje potraga za osumnjičenim za dvostruko ubistvo u obližnjem selu Sokolac, saopšteno je iz crnogorskog Ministarstva prosvete, nauke i inovacija (MPNI).

Iz Direktorata za predškolsko i osnovno obrazovanje i vaspitanje tog Ministarstva upućen je dopis direktorki osnovne škole kojim je zamoljena da se nastava ne organizuje sve dok nadležne institucije ne potvrde da je dolazak i boravak učenika u školi bezbedan, prenosi RTCG.

Ministarstvo prosvete, nauke i inovacija takođe je izrazilo spremnost da pomogne u organizaciji pružanja psihološke podrške učenicima, ukoliko bude procenjeno da im je potrebna za prevazilaženje situacije kojoj su izloženi kao stanovnici tog područja.

Prilazi selu blokirani

Potraga za Alijom Balijagićem koji se sumnjiči da je počinio dvostruko ubistvo u selu Sokolac u Bijelom Polju i dalje je u toku. 

U potragu su uključene sve raspoložive policijske jedinice severa, od sinoć raspoređene na razuđenom terenu. Svi prilazi selu su blokirani.

Područje su nadletali dronovi, helikopteri MUP-a, a uključena je i Vojska Crne Gore. 

Kako prenosi RTCG, meštani Sokolca i okolnih sela su u velikom strahu, a još jednu noć su proveli u svojim domovima zaključani, uplašeni za svoju i bezbednost svoje porodice dok je osumnjičeni ubica na slobodi.

BONUS VIDEO:

  

Ostavite komentar